ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκεύης 03/09/2021

➤ Στην αξιόλογη ιστοσελίδα www.militaire.gr, η οποία ειδικεύεται σε αμυντικά θέματα, γράφτηκε μια ανάλυση για την ντρίμπλα και ύστερα το γκολ που έφαγε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, παίζοντας στο γήπεδό του τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης…

➤ Τίτλος του άρθρου ήταν «Οταν το Γέιλ και το Χάρβαρντ ηττώνται από το Σχολείο Βατραχανθρώπων – Υπόθεση Αποστολάκη».

➤ Μεταξύ άλλων, στο άρθρο διαβάζουμε τα ακόλουθα: «Οι σύμβουλοι του Μαξίμου, σπουδαγμένοι στο Γέιλ και το Χάρβαρντ, έχουν την αίσθηση ότι στην Ελλάδα μπορεί να ασκείται πολιτική όπως και στις ΗΠΑ. Εκεί που οι Ρεπουμπλικάνοι χρησιμοποιούν έναν Δημοκρατικό ή το αντίστροφο. Εδώ είναι Βαλκάνια κι αυτό θα ‘πρεπε να το ‘χουν καταλάβει.

➤»Επιπλέον δεν μέτρησαν ότι απέναντί τους δεν είχαν έναν καθαρόαιμο πολιτικό, αλλά έναν “βάτραχο”. Από τη φύση της δουλειάς και της εκπαίδευσής τους μαθαίνουν να “ζυγίζουν” γρήγορα τα κέρδη και τις ζημίες κάθε απόφασης που πρέπει να πάρουν.

➤»Αυτό το βίωμα λειτούργησε και στον Αποστολάκη, ο οποίος μπορεί να πίστεψε τη θεωρία της συναίνεσης μέσω της οποίας τον προσέγγισαν, αλλά, όταν κατάλαβε ότι δεν τηρούνται όσα είχαν συμφωνηθεί και “μέτρησε” τις επιπτώσεις, δεν δίστασε να λειτουργήσει ως “βάτραχος” και όχι ως πολιτικός. Με λίγα λόγια τα Γέιλ και τα Χάρβαρντ ηττήθηκαν από το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών».

➤ Ομορφα θα ήταν, αν ίσχυαν όλα αυτά, αλλά το Σχολείο Υποβρυχίων Καταστροφών δεν βγάζει πολιτικάντηδες, αλλά σκληρούς μαχητές. Το Σχολείο Επιγείων κι Υπόγειων Καταστροφών της Πατρίδας, που περνούν διάφοροι πολύφερνοι πολιτικοί και πολιτευτές, βγάζει μικροκομματικούς ντριπλέρ.

➤ Ο ναύαρχος Αποστολάκης εκπροσωπεί περισσότερο τον κόσμο του πολιτικαντισμού και όχι τα κομάντος μας…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα