ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 07/09/2021

➤ Ο Ελληνοαμερικανός καλλιτέχνης Mad Clip (κανονικό όνομα Πίτερ Αναστασόπουλος), ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου σε ηλικία 34 ετών, πριν από δύο χρόνια κυκλοφόρησε ένα τραγούδι που τιτλοφορείται «Gucci».

➤ Στους στίχους αναφέρει κάτι εξαιρετικά σημαντικό, το οποίο αποφεύγει να θίξουν όσοι σχολιάζουν τον τρόπο της ζωής και του θανάτου του. Αυτό το σημαντικό είναι η παραδοχή ότι πούλησε την ψυχή του στον Σατανά για «φήμη, φράγκα, ρούχα ακριβά».

➤ Για την ακρίβεια, προς το τέλος του τραγουδιού υπάρχουν οι ακόλουθοι στίχοι: «Δυστυχώς πούλησα ψυχή πριν κάποια χρόνια / Η κόλαση δεν έχει ζέστη, είναι μες στα χιόνια / Από τότε η καρδιά μου κρύα σαν το χειμώνα / Η ψυχή μου πιο ψυχρή και από παγετώνα / Εκανα συμφωνία με τον Σατανά / Μου έδωσε φήμη, φράγκα, ρούχα ακριβά / Μου είπε μην αγχώνομαι θα πάν’ όλα καλά / Δεν ήξερα τι έκανα μικρός δεν ήξερα / Αν πεθάνω αύριο, θάψε με με μπάφο / Ντύσε με Gucci, κλείσε μου τον τάφο / Μην ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα /Θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες στα σύννεφα / Αν πεθάνω αύριο, θάψε με με μπάφο / Ντύσε με Gucci, κλείσε μου τον τάφο / Μην ξεχάσεις όλα αυτά που σας έλεγα / Θα ‘μαι κάπου εκεί ψηλά μες στα σύννεφα».

➤ Οταν ένας καλλιτέχνης θέτει στην κρίση του κοινού τις δουλειές του, τότε δεν μπορεί να αποφύγει τις ερωτήσεις που τις αφορούν. Από τη στιγμή που δημοσιοποιείς κάτι, δεν μπορείς να ζητάς… διακριτικότητα σχετικά με αυτό.

➤ Ο Mad Clip, λοιπόν, τα έγραψε και τα τραγούδησε τα περί συμφωνίας με τον διάβολο. Ρωτήθηκε ποτέ για το κατά πόσον ήταν αυτοβιογραφικοί οι στίχοι ή προϊόντα της φαντασίας του;
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα