ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 14/09/2021

➤ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερωτήθηκε αν έκανε ιδεολογική στροφή με τον πρόσφατο ανασχηματισμό και απάντησε ότι δεν χρησιμοποιεί «ούτε δεξιόμετρα ούτε αριστερόμετρα».

➤ Εχει απόλυτο δίκιο και μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας. Σιγά μη νοιάζεται για ιδεολογίες. Το μόνο που χρησιμοποιεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι το πρότυπο Κώστα Σημίτη. Πάνω εκεί χτίζει και πολιτικές και από το σημιτικό πανέρι διαλέγει στελέχη.

➤ Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι αυτό που τον νοιάζει «είναι η κυβέρνηση να γράφει πολλά χιλιόμετρα, να γράφει χιλιόμετρα δουλειάς».

➤ Τα χιλιόμετρα της δουλειάς της κυβέρνησης μεταφράζονται και σε τετραγωνικά χιλιόμετρα καμένων δασών, καλλιεργήσιμων χωραφιών, αλλά και επιχειρήσεων που λαμπάδιασαν και άφησαν κόσμο και ντουνιά εκτός εργασίας.

➤ Και μια ερώτηση που θα μπορούσε να είχε γίνει και δεν έγινε: Ο Χρυσοχοΐδης πήρε πόδι από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και αυτό δείχνει την αποτυχία του και την αποδοκιμασία του από την πλευρά του πρωθυπουργού.

➤ Με τον Χαρδαλιά που άλλαξε πόστο τι ισχύει; Οτι ναι μεν δεν κατάφερε να σβήσει φωτιές (με μηδέν μποφόρ), αλλά θα τα καταφέρει στην Εθνική Αμυνα; Οι Τούρκοι είναι πιο εύκολη υπόθεση από μια πυρκαγιά σε δάσος σε συνθήκες νηνεμίας;

➤ Και ο Αλκιβιάδης Στεφανής, που διατέλεσε κανονικός στρατηγός, τόσο αποτυχημένος αποδείχθηκε ώστε προτιμήθηκε στη θέση του ένας στρατηγός… τσέπης;

➤ Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας τόσο δεύτερο και άνευ ουσίας θεωρείται από τον πρωθυπουργό που παρκάρει τις πολιτικές δευτεράντζες της κυβέρνησής του εκεί;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα