ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 17/09/2021

➤ Οι καταστηματάρχες στην εστίαση αγοράζουν, όπως αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα, μαζικά… σόμπες. Κι αυτό για να βολέψουν κάπου τους πάμπολλους ανεμβολίαστους και να μην τους χάσουν οριστικά και αμετάκλητα από πελάτες.

➤ Καλά, αφού οι ειδήμονες περί την ιατρική, την οικονομία, την πολιτική, την κοινωνιολογία και τη δεοντολογία εδώ και καιρό μάς λένε (άλλοι ανοιχτά και ευθέως και άλλοι εμμέσως) ότι οι ανεμβολίαστοι είναι «καθυστερημένοι», «φτωχοί», «ψεκασμένοι». Τότε τι τους θέλουν οι εστιάτορες και οι καφεπώλες; Εχουν λεφτά αυτοί οι… μπυθουλαίοι;

➤ Κανονικά, αν η αγορά στην εστίαση και τη διασκέδαση έδινε βάση σε όσα λένε οι «σοβαροί» (τρομάρα τους), θα έπρεπε να έχουν τα τραπέζια όλα ρεζερβέ για τους νεοφιλελέδες εσπατζήδες, που τώρα δηλώνουν οπαδοί του Κυριάκου και παλαιότερα του Σημίτη, αλλά και για τους απόμαχους Ποταμίσιους, που έμειναν να κολυμπούν μονάχοι στα νερά των Πρεσπών, όταν ο κυρ Σταύρος Θεοδωράκης λουκέτιασε το κόμμα.

➤ Τι να τα κάνεις τα λεφτά του ανεμβολίαστου, βρε παιδάκι μου; Μπορεί αυτός να είναι υγιής, αλλά, αν κολλήσει, θα μεταδώσει κορονοϊό στα χαρτονομίσματα ή στην κάρτα του και έπειτα λίγο να τα πιάσεις εσύ, ο «σοβαρός», και να τα μπεγλερίσεις (τα χρήματα ή την κάρτα), μπορεί να κολλήσεις.

➤ Βέβαια, αν είσαι εμβολιασμένος και σε κολλήσει κορονοϊό ο ανεμβολίαστος υγιής (που μπορεί να κολλήσει και να στο μεταδώσει), θα το περάσεις ελαφρά, αλλά πάλι όρκο δεν παίρνεις. Δεν έχουν ακουστεί και λίγα «παρατράγουδα» τους τελευταίους μήνες. Οπότε, άσε κάτω τα φράγκα και την κάρτα του ανεμβολίαστου. Μπορεί να κολλήσεις!

➤ Το κακό με την παραπάνω συλλογιστική είναι ότι -μέσες άκρες- έχει… διαφημιστεί τόσο πολύ, ώστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που την έχουν καταπιεί αμάσητη! Πίστεψαν όλα όσα ακούνε και διαβάζουν για τους ανεμβολίαστους και για το «ιερό δισκοπότηρο» του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Περαστικά να ευχηθούμε σε όλους!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα