ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 30/09/2021

➤ Μια και γίνεται λόγος για την ελληνοτουρκική προσέγγιση, η στήλη θα βοηθήσει στην ανάπτυξη μιας ειλικρινούς φιλίας με ιστορικό και φουτουριστικό φωτορεπορτάζ.

➤ Στη φωτό νο 1 βλέπουμε μια σειρά ελληνικών επιχειρημάτων, που εισακούστηκαν στον ελληνοτουρκικό διάλογο το 1821. Στα πολλά ενδιαφέροντα που διακρίνουμε δεσπόζουν η σπάθη και ο πέλεκυς του Γεωργίου Καραϊσκάκη.

➤ Το πλεούμενο στη δεύτερη φωτογραφία είναι το θωρηκτό «Αβέρωφ». Στις ναυμαχίες της Ελλης και της Λήμνου χρησιμοποιήθηκε αντί διαβημάτων διαμαρτυρίας προς τους Οθωμανούς και αποδείχθηκε 100% πειστικό και λειτουργικό!

➤ Στην εικόνα νο 3 βλέπουμε μια φρεγάτα Belharra που ψωνίσαμε από τη Γαλλία. Κι αυτή μαζί με τις «αδελφούλες» της ενδέχεται να πείσουν τους φίλους και νατοϊκούς συμμάχους Τούρκους για τα εθνικά δίκαιά μας.

➤ Με το καλό!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα