ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 06/10/2021

➤ Α, όλα κι όλα! Έχει παραγίνει το κακό με τη λασπολογία σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, ότι ντε και σώνει είναι γκαντέμης! Λες και υπάρχει κάνα στοιχείο που να επιβεβαιώνει τέτοια φρικτή υποψία.

➤ Λες και μας έχει χτυπήσει καμιά πανδημία, είχαμε τίποτα θηριώδεις πυρκαγιές, σεισμούς, λιμούς, εξάρσεις ανεξήγητης βίας και άγρια καιρικά φαινόμενα. Ολα πάνε πρίμα στην Ελλάδα και το κλίμα το χαλούν κάποιοι κακόπιστοι τύποι, που κυκλοφορούν σατιρικά memes και ατάκες στο διαδίκτυο, με τα οποία συνδέουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη με την προσωρινή κατάρρευση του facebook, του Instagram και του WhatsΑpp.

➤ Πρώτος και καλύτερος ο κύριος Μάξιμος στο newsbreak.gr, που έγραψε το παρακάτω:

➤ Ύστερα ο άλλος ρώτησε τον Zuckerberg αν μίλησε πρόσφατα «με… Κυριάκο από Ελλάδα αυτές τις ημέρες».

➤ Και, τέλος, κυκλοφορεί σε διάφορες εκδοχές το meme στο οποίο ο πρωθυπουργός ετοιμάζεται να χαζολογήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κι αυτά καταρρέουν.

➤ Έλεος πια! Ο Κυριάκος είναι γουρλής. Ηλίου φαεινότερον…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα