ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 11/10/2021

➤ Στη βόρεια Εύβοια, όσα και να μεταδώσουν τα ενσωματωμένα στο σύστημα ΜΜΕ, όσα φράγκα και να πέσουν για να βουλώσουν τα στόματα, η εικόνα δεν αλλάζει. Το καλοκαίρι αυτός ο πανέμορφος τόπος έγινε στάχτη. Και τώρα ήρθε η λάσπη. Η περιοχή κάηκε χωρίς καν να υπάρχει η δικαιολογία-πρόφαση των «θυελλωδών ανέμων».

➤ Και μέσα στον χαμό, σε μια χώρα που δύσκολα μπορεί να επουλώσει τις πολλαπλές πληγές που άνοιξε στα πλευρά της η ίδια η Ιστορία, ο πρωθυπουργός πάει φθινοπωρινές διακοπές. Εγραψε σχετικά το newsbreak.gr «Την Παρασκευή στην Αθήνα έγινε μία τεράστια συγκέντρωση και πορεία συνταξιούχων προς το Μέγαρο Μαξίμου. Παρά την καταρρακτώδη βροχή, συγκεντρώθηκαν χιλιάδες απόμαχοι της ζωής για να διαμαρτυρηθούν.

➤ Οι συνταξιούχοι λοιπόν απέτυχαν -για δεύτερη φορά- να συναντηθούν με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η δικαιολογία που έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου είναι πως λόγω φόρτου εργασίας ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να τους δεχθεί και θα τους δεχόταν ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης!

➤ Οι συνταξιούχοι έφυγαν, φυσικά, απογοητευμένοι και εξοργισμένοι. Πού να ήξεραν ότι ο άνθρωπος που τους έχει κάνει τη ζωή ποδήλατο δεν τους δέχτηκε γιατί είχε κατέβει για μπάνια και ποδήλατο στην Κρήτη».

➤ Οι συνταξιούχοι και οι πυρόπληκτοι στην Εύβοια έρχονται σε δεύτερη μοίρα για τον πρωθυπουργό. Η παραλία προηγείται…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα