ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 20/10/2021

Η Αθήνα του Κώστα Μπακογιάννη δεν θα έχει πλατάνια, αλλά κυπαρίσσια, μια και, όπως πάνε τα πράγματα, σκοπεύουν να θάψουν τον Ελληνισμό στο λίκνο του, να μετατρέψουν την πόλη της Παλλάδος Αθηνάς σε νεκροταφείο.

Την ίδια στιγμή που οι χριστιανομάχοι της κυβέρνησης απαγορεύουν περιφορά επιταφίου, λιτανείες εικόνων και παρουσία κόσμου σε στρατιωτικές παρελάσεις, αφήνουν το πεδίο ελεύθερο στους τζιχαντιστές να κάνουν ό,τι τους καπνίσει!

Έγραψε η «δημοκρατία» χθες στο πρωτοσέλιδο άρθρο της:

«Ανησυχίες προκαλεί η αποκάλυψη ότι Πακιστανοί ύψωσαν σημαία-σύμβολο των τζιχαντιστών σε συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας! Η σημαία κυμάτισε στην πορεία που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής για τον εορτασμό του Eid-Milad-un-Nabi (γέννηση του Προφήτη) ξεκινώντας από την πλατεία Κοτζιά με προορισμό το Σύνταγμα.

Η επίμαχη σημαία με τις ασπρόμαυρες ρίγες, το γαλάζιο και το πράσινο είναι το σύμβολο της Dawat-e-Islami, μιας σουνίτικης οργάνωσης με έδρα το Πακιστάν, που έχει ως στόχο τη διάδοση του Ισλάμ παγκοσμίως και τη «σωστή γνώση» της σαρίας. Η οργάνωση αυτή είχε γίνει γνωστή πέρυσι, μετά την τρομοκρατική επίθεση Πακιστανού ισλαμιστή, που επιτέθηκε με μπαλτά σε περαστικούς στο Παρίσι».

Έναν ιδιαίτερα εύστοχο σχολιασμό για την κατάντια της πρωτεύουσας έκανε η Ελένη Παπαδοπούλου, αρθρογράφος της «δημοκρατίας», σε ανάρτησή της στο facebook:

«Η Αθήνα έχει χοντρό πρόβλημα. Όχι μόνο η γειτονιά μου. Όλη σχεδόν η πόλη και ειδικά το κέντρο της. Όλοι σφυρίζουν αδιάφορα, για να μην πω ότι βάζουν ένα λιθαράκι ο καθένας για να την κάνει ακόμη χειρότερη.

Η Αθήνα είναι στο στάδιο του επιθανάτιου ρόγχου και η απάντηση που δίνουν οι αρχές του τόπου είναι να φυτέψουμε πλατάνια, να γιορτάσουμε προφήτες και να κάνει παρέλαση το κλουβί με τις τρελές. Από εκεί καταλαβαίνεις τι μυαλό και τι αξίες κουβαλάνε οι κυβερνώντες τον τόπο.  […]

Ο συρφετός που διοίκησε την πολύ, που νομοθέτησε για να την καταστρέψει, που έκανε πλάτες στο έγκλημα, που ευνούχισε την Αστυνομία, που ενίσχυσε τη λαμογιά, έχει ονοματεπώνυμο. Και κομματικές ταυτότητες. Ολων των αποχρώσεων.

Καταντήσανε την Αθήνα χωματερή και μιλάνε και από πάνω».

Για να γυρίσει ο ήλιος και για να μην επικρατήσει στην πόλη η ημισέληνος, θέλει δουλειά πολλή!

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα