ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 22/10/2021

➤ Φαντάζεστε στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ να γινόταν συνέδριο με θέμα «Μεταβολές στην οργάνωση της εργατικής νομοθεσίας στο κρατίδιο της Βοημίας και της Μοραβίας» που επέβαλε ο γενικός δερβέναγας της περιοχής Ράινχαρντ Χάιντριχ; Θα μπορούσαν οι Εβραίοι να… τιμήσουν τον αδίστακτο δήμιό τους;

➤ Φαντάζεστε στην Αγκυρα της Τουρκίας να οργανωνόταν συνέδριο για τη συνεισφορά του Αμπντουλάχ Οτσαλάν και του ΡΚΚ στην εμπέδωση κλίματος ειρήνης και ασφάλειας στη νοτιοανατολική Μεσόγειο; Θα μπορούσαν οι Τούρκοι να τιμήσουν τον εχθρό τους;

➤ Οι απαντήσεις και στις δύο ερωτήσεις είναι αυτονοήτως αρνητικές. Το να γίνουν τέτοιου είδους συνέδρια είναι ανέφικτο. Δεν θα μπορούσε να γίνει πιστευτό ότι θα αποτολμούσαν κάποιοι διοργανωτές να αποπειραθούν να τα πραγματοποιήσουν.

➤ Στην Ελλάδα, όμως, το αδιανόητο όχι μόνο είναι μπορετό, αλλά αποτελεί κρατικά χορηγούμενη πολιτική. Στα Ιωάννινα γίνεται συνέδριο, υπό την αιγίδα της επιτροπής της Γιάννας Αγγελοπούλου «Ελλάδα 2021», το οποίο είναι αφιερωμένο στον σφαγέα των Ελλήνων Αλή Πασά!

➤ Μάλιστα, οι διοργανωτές, για να στείλουν ξεκάθαρα ανθελληνικό μήνυμα, ξεκινούν αυτό το κατάπτυστο συνέδριο στις 22 Οκτωβρίου, την ημέρα δηλαδή που στα ερείπια της αρχαίας Νικόπολης, το 1798, τα στρατεύματα των Τουρκαλβανών του Αλή Πασά πολέμησαν εναντίον Ελλήνων πολεμιστών και γαλλικού σώματος, νίκησαν, κατέλαβαν την Πρέβεζα και έσφαξαν χιλιάδες Ελληνες.

➤ Ο μαυρόψυχος Αλή Πασάς μετά την κατάληψη της Πρέβεζας δεν σταμάτησε να στέλνει πεσκέσι στον σουλτάνο τσουβάλια με κεφάλια Ελλήνων που αποκεφαλίστηκαν για να γιορτάσει τη νίκη του.

➤ Αποκλείεται να είναι… σύμπτωση η ημερομηνία έναρξης του τριήμερου συνεδρίου. Με τόσους ιστορικούς που εμπλέκονται στην υπόθεση, δεν μπορεί να γίνουν πιστευτά ως δικαιολογίες η αμέλεια και τα καπρίτσια της τύχης.

➤ Αντί να διοργανωθεί ημερίδα τιμής και μνήμης των θυμάτων του Αλή Πασά και των ηρώων που μας ελευθέρωσαν, κάνουν παράτες για τον τύραννο.

➤ Η κατάσταση στην Ελλάδα, εδώ και καιρό, έχει κατά πολύ ξεπεράσει τα όρια της ξεφτίλας.

➤ Ζούμε σε μια δυστοπία, όπου οι Ελληνες έχουν την ιερή υποχρέωση να προστατεύσουν με κάθε τρόπο την πατρίδα, τις παραδόσεις και το έθνος από τον ανθελληνικό παροξυσμό της κυβέρνησης και της σάπιας άρχουσας τάξης.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα