ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 02/11/2021

➤ Η περίοδος της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας εξελίσσεται σε φιάσκο αλλά και σε εθνική αβαρία. Τα στοιχεία που η ίδια έχει δώσει στους επικριτές της για να θεμελιώσουν την ανωτέρω άποψη είναι πολλά.

➤ Ενα από τα πολλά το διαβάσαμε στην εφημερίδα «Εστία» και ανέφερε τα εξής: «Ζωή και κότα αλλά και επίδειξη αλαζονείας για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη σύντομη -ελέω εθνικού πένθους και πολλών ακυρώσεων προγραμματισμένων εκδηλώσεων- παρουσία της στη Θεσσαλονίκη.

➤»Η κ. Σακελλαρόπουλου, που ηρνήθη επιμόνως να αναφέρει τη λέξη “Μακεδονία” στα δύο μηνύματά της, αφού παρέθεσε πλούσιο δείπνο σε 14 συνεργάτες της σε πολυτελές ξενοδοχείο της πόλεως, έστειλε δικούς της ανθρώπους να κάνουν άνω κάτω το πρωτόκολλο της περιφέρειας για την ταξιθεσία στη στρατιωτική παρέλαση.

➤»Ο λόγος ήταν ο προεδρικός σύντροφος και τρεις ακόμη του στενού της κύκλου, για τους οποίους απαίτησε να μπουν πρόσθετες καρέκλες πίσω από τη δική της.

➤»Ούτε σεμνά ούτε ταπεινά για την Πρόεδρο που έχει “εξορίσει” την ελληνική Σημαία από τις επίσημες εκδηλώσεις και εξεπλάγη από το θερμό χειροκρότημα των Θεσσαλονικέων στα στελέχη της ομάδας ΔΙΑΣ. Ουδεμία έκπληξις για το ότι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ Φλώρος καταχειροκροτήθηκε κατά την άφιξή του στον άγιο Δημήτριο, ανήμερα της 26 Οκτωβρίου, σε αντίθεση με την ίδια, που γνώρισε την παγερή αδιαφορία των πολιτών».

➤ Η κ. Σακελλαροπούλου μπορεί να περνάει κοτσάνι στην Προεδρία της Δημοκρατίας και από τις πολλές σκοτούρες που έχει ξεφορτωθεί (μια και η προεδρική μισθουλάρα πέφτει ντράγκα ντρούγκα κάθε μήνα) να της έχει απομείνει μόνο να βρίσκει καρέκλες για τον σύντροφό της και την παρέα της στις στρατιωτικές παρελάσεις.

➤ Ομως, και εμείς δεν περνάμε καλά και ο θεσμός που (υποτίθεται ότι) εκπροσωπεί η κ. Σακελλαροπούλου κακοπερνά επί των ημερών της.

➤ Γιατί, επιτέλους, δεν βρίσκουν κάποιαν ή κάποιον που να ταιριάζει με αυτό το μεγάλης συμβολικής σημασίας αξίωμα και να της πουν της κ. Σακελλαροπούλου να πάει μια βόλτα μέχρι την οικία της;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα