ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 10/11/2021

➤ «“Μαύρο” στον Aδωνι!» Αυτό είναι ένα σύνθημα το οποίο κυκλοφορεί τις τελευταίες ημέρες στον χώρο της εστίασης.

➤ Οι άνθρωποι που έχουν κατορθώσει να διατηρήσουν τα καταστήματά τους ανοιχτά αυτά τα σχεδόν δύο χρόνια της ολοκληρωτικής παράνοιας και της πανδημίας των ασυνάρτητων και ατελέσφορων μέτρων, τα οποία επιβάλλει κάθε τόσο η κυβέρνηση, είναι πυρ και μανία με τον υπουργό Υπανάπτυξης Αδωνι Γεωργιάδη.

➤ «Ο πωλητής νανογιλέκων τα έχει βάλει με τους καφεπώλες και τους επιχειρηματίες που κινούνται στην κινούμενη άμμο της εστίασης» μου είπε καλός φίλος, ο οποίος παλεύει να μη λουκετιάσει το καφενείο του.

➤ Αυτό που συμβαίνει στις καφετέριες, στα εστιατόρια και τα κλαμπ είναι άνευ προηγουμένου. Χθες, ο συντάξας το άρθρο έγινε αυτόπτης μάρτυρας των αποτελεσμάτων της ανικανότητας της κυβέρνησης να μοιράσει δύο γαϊδουριών άχυρο.

➤ Δυο τρεις μεγάλες παρέες από νέους κατευθύνθηκαν σε καφετέρια στο Θησείο για να καθίσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι επέλεξαν καθίσματα στον εξωτερικό, όχι στον εσωτερικό χώρο.

➤ Ο σερβιτόρος τούς ρώτησε αν έχουν μαζί τους ράπιντ ή μοριακό τεστ ή πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης, απάντησαν αρνητικά και τους παρακάλεσε να μην καθίσουν. Εναλλακτικά, τους πρότεινε, αν ήθελαν, να πάρουν έναν καφέ στο χέρι. Οι νεαροί απλώς έφυγαν.

➤ Με έναν πρόχειρο υπολογισμό φάνηκε ότι ο ιδιοκτήτης της καφετέριας απώλεσε μέσα σε ελάχιστα λεπτά τις εισπράξεις από καμιά τριανταριά πελάτες. Και αυτό πιστώνεται στον υπουργό Νανογιλέκων Αδωνι Γεωργιάδη.

➤ Οι άνθρωποι που δουλεύουν στην εστίαση δεν έκαναν τηλεπωλήσεις, όπως ο Αδωνις, δεν βγαίνουν κάθε τρεις και λίγο στα ΜΜΕ, ούτε χαίρουν της προτιμήσεως και της ανοχής του πρωθυπουργού. Δηλαδή, περιμένουν να ζήσουν κάνοντας σοβαρά τη δουλειά τους – κάτι που στην Ελλάδα είναι ατύπως απαγορευμένο.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα