ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 12/11/2021

Κι εκεί που νομίζαμε ότι ο όρος «Κολομβία των Βαλκανίων» για την περιγραφή του μεταπολιτευτικού κράτους είναι υπερβολικός, έρχεται το μέγα αστροπελέκι εκ Μινεσότας ορμώμενο, ο ΓΑΠ αυτοπροσώπως, και μας διαψεύδει.

Τι σόι καημό έχει το παλικάρι μετά τα χαΐρια του στην πρωθυπουργία; Να νομιμοποιηθεί το χασίσι! Ναι! Η φούντα, τα τρίφυλλα, το χόρτο είναι το ίρτζι του.

Δήλωσε χθες: «Η κάνναβη θα έπρεπε να αποποινικοποιηθεί. Είναι τραγικό ότι όλα αυτά τα αφήνουμε στα χέρια μιας μαφίας και μιας παραοικονομίας. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα με τη φαρμακευτική κάνναβη, διότι έχει αποδειχθεί ότι έχει ευεργετικές επιδράσεις σε διάφορες ασθένειες. Η ψυχαγωγική κάνναβη πρέπει να αποποινικοποιηθεί. Η χώρα θα μπορούσε να έχει τεράστια έσοδα από την παραγωγή και την πώληση, αλλά με έλεγχο».

Το… ανθιστήκατε το τελευταίο του σημείο; Αυτό που μιλάει για τα «τεράστια έσοδα;» Ε, βουνό το δίκιο του, βρε παιδί μου. Αυτό είναι το θέμα. Να ξεχρεώσουμε τα Μνημόνια που μας έριξε κατακέφαλα με μαστούρα.

Και γιατί μόνο χασίσι; Και παραισθησιογόνα μανιτάρια να καλλιεργούμε και όπιο και κοκαΐνες και ηρωίνες και να βάλουνε και επισήμως κάγκελα γύρω από την Ελλάδα και να είμαστε κανονικότατα, επισημότατα προφυλακισμένοι ως ναρκέμποροι.

Και στο τέλος να μας το πούνε ότι εκτίουμε ποινή ισόβια για τα ανομήματά μας. Τώρα τιμωρούμεθα και δεν μας λέει κάποιος το γιατί.

Πάντως, αν ο Γιώργος Παπανδρέου νομίζει ότι με τη διάδοση της χασισοποτίας στην Ελλάδα θα λησμονήσουμε όλα όσα έχει πει και έχει πράξει για να μας… σώσει, είναι γελασμένος.

Τόσο σπουδαίες υπηρεσίες στο έθνος (όχι το δικό μας, αλλά κάποιο έθνος τέλος πάντων) δεν μπορούν να ξεχαστούν όση τούφα και ντάγκλα κι αν πέσει κι όσα τράβα ρούφα πάτα τόνε κι αν ρίξουμε στα πνευμόνια μας.

Ε ντε λα φουμέντο μαστουριώρε με τε λαμογιέτε α ΠΑΣΟΚ.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα