ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 17/11/2021

➤ Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι (πάλι) το πρόσωπο των ημερών. Οι ψαγμένοι της αντιπολίτευσης τον ευγνωμονούν για τις συχνές εμφανίσεις του στα ΜΜΕ και τον πιστώνουν με την εμφανή πτώση των ποσοστών της Ν.Δ.

➤ Ίσως και να έχουν δίκιο. Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, διάφοροι μαγαζάτορες κυκλοφορούν στο Viber, στα e-mails, και στο WhatsApp μια γραφιστική δημιουργία που προτείνει «μαύρο» στον Άδωνι. Χάνει, φευ, το λαϊκό του έρεισμα…

➤ Επίσης, μετά τον μαραθώνιο δρόμο κυκλοφορεί και η ακόλουθη φωτό, που τον δείχνει να έχει πάρει τα κιλάκια του. Μάλλον χάνει και τη φόρμα του…

➤ Εδώ και κάποιες ημέρες κυκλοφορεί μια νέα υποτιμητική ταμπέλα για μερίδα πολιτών: «αρνητές απογραφής».

➤ Όσοι δεν θέλουν να υποβληθούν στη βάσανο να συμπληρώνουν βίρα μάινα χαρτούρες για λογαριασμό του κράτους είναι «αρνητές απογραφής» και διά τούτο «καθυστερημένοι, ψεκασμένοι, συνωμοσιολόγοι κ.ά.».

➤ Να πληροφορήσει κάποιος αυτούς που έχουν τους υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς στο τσεπάκι ότι αρνητής απογραφής σημαίνει το ακόλουθο: «σκυλοβαριέμαι να γράφω τα ίδια και τα ίδια, ω πανάθλιο κράτος, που ήδη τα ξέρεις επειδή με υποχρεώνεις να δηλώνω και τις τρίχες στο μούσι μου ανά τρίμηνο. Γράφ’ τα μόνος σου.

➤»Σου δηλώνω εισόδημα, “πόθεν έσχες”, εμβόλια, ράπιντ τεστ, σελφ τεστ, αποδείξεις ψηφιακές, Ε9, Κτηματολόγιο, της παντόφλας το οικόσημο. Μου λες ότι έχεις επιτελικό κράτος και τα έχεις όλα περασμένα. Ε, τι στον κόρακα θες επιτέλους;» Αυτό είναι το βασικότερο των κινήτρων των ανθρώπων που δεν θέλουν να απογραφούν.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα