ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 19/11/2021

➤ Ας κάνουμε ένα μάθημα σύγχρονης ελληνικής δημοσιογραφίας όπως το παραδίδει η ιστοσελίδα newpost.gr, αλλά και δεκάδες άλλα ΜΜΕ στην πατρίδα μας, η οποία διαθέτει πρωτογενές πλεόνασμα αντικειμενικότητας.

➤ Για την πορεία του Πολυτεχνείου διαβάζουμε τα ακόλουθα επικολυρικά: «Πολυτεχνείο 2021: Μεγαλειώδης πορεία στη μνήμη της εξέγερσης – Οι πιο όμορφες εικόνες της 48ης επετείου. Είκοσι πέντε διαδηλωτές βρέθηκαν στο κέντρο των Αθηνών και έφτασαν ειρηνικά μέχρι την αμερικανική πρεσβεία, όπως τονίζει η ΕΛ.ΑΣ.».

➤ Στις 26 Οκτωβρίου, όμως, όπου μία μερίς (η πλειονότητα κατά μερικούς) θρησκόληπτων βασάνισε τους προοδευτικούς οφθαλμούς της αδέσμευτης δημοσιογραφίας, το newpost.gr έγραφε: «Θεσσαλονίκη: Απίστευτος συνωστισμός στον Αγιο Δημήτριο – Πιστοί φιλούν την εικόνα χωρίς μάσκες (βίντεο). Μεγάλες ουρές από πιστούς στον ναό. Αντιδράσεις από ιερείς, που βάζουν κόσμο χωρίς μάσκες στις εκκλησίες».

➤ Τα έχουμε ξαναπεί και ξαναγράψει, και δεν τους δίδεται η απαραίτητη σημασία. Στις πορείες για τον Κουφοντίνα και το Πολυτεχνείο δεν κολλάει. Μόνο στις εκκλησίες κολλάει. Πάντως, για να προσθέσουμε και μια αισιόδοξη νότα στη στήλη, να συγχαρούμε την κυβέρνηση που διώκει απηνώς τους θρασύτατους Ελληνες, οίτινες αποπειρώνται να πιουν καφέ σε καφετέρια, να φάνε παστίτσιο σε εστιατόριο ή να κάνουν διάδρομο σε γυμναστήριο άνευ των προβλεπομένων πιστοποιητικών.

➤ Τώρα, βέβαια, το γεγονός ότι το ίδιο κράτος όχι μόνο δεν… προστιμάρει αλλά επιδοτεί τους ισλαμιστές εποίκους, που παραβιάζουν τα σύνορα και κατσικώνονται εδώ δίχως κανένα πιστοποιητικό, δεν πρέπει να μας προβληματίζει. Ας πληρώνουμε τακτικά τους φόρους μας. Εχουμε ο καθένας κι από μία Αϊσέ έποικο, έναν Μαχμούντ κι έναν Γιλντιρίμ να ταΐσουμε.
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα