ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 25/11/2021

«ΑΑΑΤΟΣ, ΑΑΑΑΒΑΔΙΣΤΑ. Διατίθεται χώρα για κάθε δυνατή χρήση: από εποικισμό με ισλαμιστές και υπερφορολόγηση ιθαγενών, μέχρι ανθρωπιστικά πρότζεκτ και έκδοση υγειονομικών πάσων. Ελλάς: μια θυγατρική των εταιριών Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη! Για πληροφορίες, κυρία Μαρέβα».

Αυτή τη φανταστική αγγελία σού έρχεται να πας να καταχωρίσεις στα διεθνή ΜΜΕ, όταν διαβάζεις άρθρο του αμερικανικού περιοδικού «Politico», το οποίο αποκαλύπτει πώς μας ήρθαν εδώ 700 Αφγανές, όταν ο ιδιοκτήτης μιας ΜΚΟ -Αχμέτ Χαν το ονοματάκι του (δεν γνωρίζουμε αν προέρχεται από το ξακουστό σόι του Τζένγκις Χαν)- δεν ήξερε πού να τις… παρκάρει.

Διαβάζουμε στο άρθρο του «Politico»: «Εστειλα μήνυμα στη σύζυγο του Ελληνα πρωθυπουργού Μαρέβα, που είναι παλιά φίλη, και της είπα ότι έχω αυτή την κατάσταση και δεν έχω πουθενά να τους πάω». Αυτό αποκαλύπτει ο Αμερικανός φιλάνθρωπος και ιδιοκτήτης ΜΚΟ Αχμέτ Χαν. «Μία ώρα αργότερα, η Ελλάδα είπε: “Ναι, θα τους πάρουμε”. Δεν χρειάστηκε καν να τους το ζητήσω»!

Και το «Politico» συνεχίζει με το εξής: «Η Ελλάδα φαίνεται ότι έχει υποδεχθεί περισσότερες γυναίκες από το Αφγανιστάν από οποιαδήποτε άλλη χώρα, μετατρέποντας την πρωτεύουσά της σε ένα απομακρυσμένο θύλακα της τέως πολιτικής σκηνής της Καμπούλ».

Η «δημοκρατία» το γράφει επί χρόνια ότι η Αθήνα κατάντησε Καμπούλ. Αυτοί που τη μετέτρεψαν σε Καμπούλ διαφωνούσαν με τον χαρακτηρισμό και τώρα μας το λένε και οι ξένοι. Ο κόσμος το έχει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι…

Αν το «Politico» έχει σωστό ρεπορτάζ και όντως η πατρίδα έχει μετατραπεί σε τσιφλίκι της Γκραμπόφσκι και του Μητσοτάκη, και μπορούν με ένα απλό τηλεφωνηματάκι να κανονίσουν ποιος μπορεί να μπει και ποιος δεν πρόκειται να βγει από την Ελλάδα, ας πάρουν σειρά προτεραιότητας οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι από Ασία, Αφρική και Λατινική Αμερική.

Δεν χρειάζεται να ακολουθούν την πεπατημένη (προξενεία, βίζες, αιτήσεις και αναμονές). Αρκεί να γνωρίζουν τον τηλεφωνικό αριθμό της κυρίας Γκραμπόφσκι. Εκείνη θα κανονίσει.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα