ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 01/12/2021

➤ Μερικοί όψιμοι, αλλά και πρώιμοι νεοφιλελεύθεροι επιμένουν ότι οι ανεμβολίαστοι πρέπει να πληρώνουν τα νοσήλιά τους για τον κορονοϊό. Υπάρχει και πρακτική απάντηση -πέρα από ηθική και πολιτική- σε τούτη την κουτοπονηριά: να επιστραφούν στους ανεμβολίαστους όσα χρήματα έχουν πληρώσει για την  υγειονομική κάλυψή τους κι ας πληρώσουν τα νοσήλια για κορονοϊό. Η σχετική συζήτηση πρέπει να ανοίξει για όλους και όλες τις περιπτώσεις – όχι μόνο για τον κορονοϊό.

➤ Αφού το κράτος ή στελέχη του κρατικού μηχανισμού οδηγούν τα πράγματα στην κατ’ επιλογήν κάλυψη των αναγκών των ασφαλισμένων, ας τους δώσουν τότε την επιλογή να πάρουν τα χρήματά τους πίσω και να κοιτάξουν μόνοι τους την πορεία τους.

➤ Η επιστροφή των χρημάτων για την υγειονομική κάλυψη των ασφαλισμένων θα είναι κι ένας ωραίος τρόπος να αποκτήσουν ρευστότητα χιλιάδες απόμαχοι της εργασίας.

➤ Κάποιος που είναι στα 80 έτη του, στα 85 ή και αρκετά νεότερος θα μπορεί να λάβει μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ και να αγοράσει μια σειρά από εμπειρίες που στερήθηκε στα χρόνια του εργασιακού κάτεργου. Κι αν αρρωστήσει; Εχει ο Θεός…

➤ Επίσης, το κράτος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα της ασφαλιστικής κάλυψης σε όλους όσοι το επιθυμούμε, διότι κάνει καραμπινάτη κακοδιαχείριση.

➤ Εχει δώσει κάποιος Ελληνας την άδεια να καλύπτονται με δικά του χρήματα τα νοσήλια και οι πάσης φύσεως παροχές στους ισλαμιστές εποίκους, που παραβιάζουν τους νόμους του κράτους και φτάνουν στην Ελλάδα;

➤ Για ποιον λόγο ο οικοδόμος, ο άνεργος, ο εμποροϋπάλληλος, ο γιατρός, ο κούριερ και όλοι οι -εργαζόμενοι και μη- Ελληνες φορολογούμενοι να ξεζουμίζονται για να το… παίζουν -με τη δική μας τσέπη- οι πολιτικοί τους ανθρωπιστές και να κάνουν τα χατίρια των ΜΚΟ και του Τζορτζ Σόρος;

➤ Αν οι ελεήμονες και φιλεύσπλαχνοι πολιτικοί θέλουν να σώσουν τον πλανήτη, να το κάνουν με δικά τους έξοδα. Ας μας επιστρέψουν, λοιπόν, όσα κερατιάτικα έχουμε πληρώσει για υπηρεσίες που ουδέποτε λάβαμε κι ας πράξουν ό,τι επιθυμούν ιδίοις αναλώμασι.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα