ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 03/01/2022

➤ Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν ξέρει να κάνει τον σταυρό του. Ξέρει, όμως, να σκορπίζει 211 χιλιάρικα (λεφτά των Αθηναίων, όχι δικά του) για να αλλάξει ο χρόνος με μια 17λεπτη σάχλα Ρουβά.

➤ Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Μπακογιάννη ενώ αποπειράται να σταυροκοπηθεί στην πρωτοχρονιάτικη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών.

➤ Ο άνθρωπος, που πραγματοποιεί μια επική προσπάθεια για να περάσει στην Ιστορία ως ένα πρώτης τάξεως πολιτικό ανέκδοτο, αγνοεί τα στοιχειώδη! Ενώνει τα πέντε δάχτυλα του δεξιού χεριού και τα κατευθύνει στο μέτωπό του, λες και πάει να ξυστεί ή να αυτοφασκελωθεί.

➤ Ο σωστός τρόπος να κάνουμε τον σταυρό μας είναι ο ακόλουθος: Ενώνουμε τα τρία δάχτυλα της δεξιάς χειρός. Τα άλλα δύο δάχτυλα τα κατεβάζουμε στην παλάμη.

➤ Φέρνουμε το δεξί χέρι μας στο μέτωπο και έτσι το ακουμπάμε. Στη συνέχεια κατεβάζουμε το χέρι μας στο ύψος της κοιλιάς. Επειτα ακουμπάμε τη δεξιά μας χείρα στον δεξί ώμο και ακολούθως στον αριστερό.

➤ Πηγή των εικόνων: Ορθόδοξο Χριστιανικό Ιστολόγιο, Δρόμος Ορθοδοξίας https://dromosorthodoxias.blogspot.com/

➤ Καλή χρονιά!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα