ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 04/02/2022

➤ Το νέο έτος μπήκε με φόρα! Το πρωτοχρονιάτικο, άτυπο ρεβεγιόν των μυριάδων χαρωπών προσφύγων, που φαίνονταν ντίρλα στο μεθύσι και διψασμένοι για ποικίλες… εμπειρίες και οι οποίοι κατέλαβαν την πλατεία Συντάγματος, ήταν ένας θρίαμβος – για το κράτος του Πακιστάν.

➤ Οι εν Ελλάδι Πακιστανοί έχουν κατακτήσει -ελέω κυβέρνησης Μητσοτάκη- το ακαταδίωκτο. Μπορούν αμάσκωτοι να παρτάρουν και ουδείς αστυνομικός πρόκειται να τους κόψει πρόστιμο.

➤ Ενας από τους πατέρες της «νίκης» είναι ο διαπρεπής κνίτης Τάκης Θεοδωρικάκος, που υπουργεύει με αρμοδιότητες «Προστασίας» (μη γελάτε, παρακαλώ) του Πολίτη.

➤ Οι Πακιστανοί μπορούν να μαζεύονται έξω από τη Βουλή και να κάνουν σκετσάκια με το κινητό τους, όπως αυτό που είδαμε σε ανάρτηση στο twitter, αποκαλώντας «μ@λ@κ@ τον πρωθυπουργό»!

➤ Οι αρμονικές σχέσεις μας με το Πακιστάν πρέπει να πιστωθούν -τουλάχιστον εν μέρει- στον αεικίνητο, σπιρτόζο, δεινό διπλωμάτη Νότη Μηταράκη, ο οποίος στις 19 Νοεμβρίου ανακοίνωνε γεμάτος χαρά στο twitter: «Σε εποικοδομητικό κλίμα η συνάντηση που είχα σήμερα στο γραφείο μου με τον πρέσβη του #Πακιστάν Mohammad Nadeem Khan. Συζητήσαμε για τη διμερή μας συνεργασία στον τομέα της μετανάστευσης».

➤ Να τους χαιρόμαστε!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα