ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 07/01/2022

➤ Με πολλή χαρά, ζηλωτές νεοδημοκράτες παρουσιάζουν τις νέες περιπέτειες του πολύπειρου (στον χώρο της διαχείρισης ακίνητης περιουσίας) ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

➤ Τον παρουσιάζουν, έχοντας βρει και την ευκαιρία της χρονικής συγκυρίας (είναι νωπές ακόμα οι μνήμες από τις γιορτές των Χριστουγέννων), σαν μια άκαρδη φιγούρα του παραμυθιού, σαν Εμπενίζερ Σκρουτζ, που κάνει έξωση στη φτωχή και άνεργη νοικάρισσά του.

➤ Ο ίδιος διαρρηγνύει τα ιμάτιά του ότι είναι ανθρωπιστής και πως συμπεριφέρθηκε «σπαθί» στη νοικάρισσα, χαρίζοντάς της και οκτώ νοίκια.

➤ Αφενός να συλλυπηθούμε τον ατυχήσαντα ιδιοκτήτη, αγωνιστή της Αριστεράς, για τα απολεσθέντα νοίκια. Να συγχαρούμε, όμως, τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που ψήφισαν (ω, ναι!) τον Δημήτρη Παπαδημούλη για αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

➤ Για την ιστορία, η υπερψήφιση Παπαδημούλη από τους νεοδημοκράτες ευρωβουλευτές ήταν πρόταση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Η Ελίζα Βόζενμπεργκ και η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου, κατά δήλωσή τους, δεν ψήφισαν Παπαδημούλη.

➤ Το μόνο καλό με την ιστορία Παπαδημούλη είναι μερικά έξυπνα εικαστικά και ατάκες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο. Στην εικόνα επάνω βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.

➤ Και η ιστορία με το ρεβεγιόν των Πακιστανών στην πλατεία Συντάγματος ενεργοποίησε τα καλλιτεχνικά ανακλαστικά πολλών χρηστών του ίντερνετ. Εδώ βλέπουμε ελαφρώς παραλλαγμένη την ευχετήρια κάρτα που έστελνε στις γιορτές ο αρχιτέκτονας των μεγάλων φιάσκο και δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα