ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 19/01/2022

➤ Ο Άδωνις Γεωργιάδης άνοιξε το κουτάκι και ξεχύθηκε από μέσα η ευωδία του μπανανόμηλου και του καλοψημένου τούβλου στα κάρβουνα.

➤ Εκανε μια -κατ’ αυτόν- ιδεολογική τοποθέτηση, για την οποία δήλωνε υπερήφανος. Φευ! Η πικρή αλήθεια είναι ότι, αν την υποβάλει γραπτώς σε επιτροπή πρεσβυτών που συνεδριάζει σε συνοικιακόν καφεζαχαροπλαστείον και σχολιάζει θέματα όπως «Στοίχημα και ομάδες Β΄ Εθνικής Ιαπωνίας» και «Κορονοϊός, όπως τον εξηγεί ο Αρης Πορτοσάλτε», θα βαθμολογείτο με F και ο Αδωνις θα κοβόταν σε αυτό το μάθημα.

➤ Για την ιστορία, παραθέτουμε ένα μικρό, αλλά ενδεικτικό της ποιότητας της «ιδεολογικής» ομιλίας απόσπασμα: «Δεν αντέχει σε σύγκριση ο κομμουνισμός και ο καπιταλισμός! Εχουμε ιστορική ευθύνη να νικήσουμε οριστικά την ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς! Και προσέξτε γιατί έχουμε εμείς αυτή την ιστορική ευθύνη: Γιατί σε όλη τη Μεταπολίτευση, ποτέ δεν είχε η Ελλάδα τέτοια ευκαιρία να απαλλαγεί από αυτή την ιδεολογική καταστροφή! Μας την έδωσαν ο Αλέξης Τσίπρας και η διακυβέρνησή του!

➤ »Ο ελληνικός λαός πριν τον Τσίπρα, όταν άκουγε ότι κάποιος είναι αριστερός, τον έβλεπε με σεβασμό και δέος. Μετά τον Τσίπρα φτύνει τον κόρφο του. Αυτή την ευκαιρία δεν πρέπει να τη χάσουμε! Γι’ αυτό επιμένω στα ιδεολογικά ζητήματα».

➤ Και ο Αδωνις, που επιμένει στα ιδεολογικά ζητήματα, μίλησε για τις τζίφρες που έβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ για την εκχώρηση των αεροδρομίων στη Fraport και στο Υπερταμείο! Κι αυτό το θεωρεί δικαίωση! Ιδεολογία, το σφυρί του δημοπράτη!

➤ Τα σύνορα της γραφικότητας έχουν προ πολλού ξεπεραστεί. Η πολιτική περσόνα του Αδωνη ταξιδεύει χωρίς χαρτιά στη χώρα του ιδεολογικού πουθενά.

➤ Κι αυτός ο πολιτικός κομπέρ δεν είναι, φυσικά, ο υπαίτιος της ακρότατης παρακμής της χώρας, αλλά μία από τις ύστατες εκδηλώσεις της.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα