ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 03/02/2022

➤ Ο Βασιλακόπουλος είπε ότι οι Έλληνες είναι πλούσιοι και έδωσε ως παράδειγμα τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς που μπορούν να ζουν επί μήνες χωρίς μισθό, πρότεινε τα πρόστιμα για τον μη εμβολιασμό να παρακρατούνται από τη σύνταξη και γενικά κάνει ό,τι μπορεί να φουσκώνει τα ποσοστά της αντιπολίτευσης.

➤ Ο Βασιλακόπουλος, που δείχνει να έχει μέγα ταλέντο για εκπομπές τύπου Αννίτας Πάνια, είναι ο μέγας χορηγός ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝ.ΑΛ. και λοιπών συγγενικών δυνάμεων, που ήδη οικοδομούν ένα αριστερο-σοσιαλδημοκρατικο-τάδε αντιμητσοτακικό μέτωπο για να συγκυβερνήσουν μετά τις εκλογές της (σχεδόν) απλής αναλογικής.

➤ Εκείνος μπορεί να λέει όσα τερατώδη τσαμπουνάει επειδή τα πιστεύει (φαίνεται ικανός και πρόθυμος να πιστεύει τέτοια), αλλά όλα, ένα προς ένα, χρεώνονται στον Μητσοτάκη.

➤ Με λίγα λόγια, η αντιπολίτευση, επειδή στο Κοινοβούλιο είναι ανύπαρκτη, συνοψίζεται στα εξής δύο: 1. Οσα κατάφερε ο Δάντης με το στιχάκι που άφησε ανολοκλήρωτο και το συμπληρώνει όλη η Ελλάδα. 2. Οι κατεψυγμένες αντικοινωνικές και μισάνθρωπες ρέγκες που αποδρούν από τα στόματα των τηλεειδικών που φουρκίζουν τους Ελληνες.

➤ Αν δεν υπήρχε ο Δάντης και ο Βασιλακόπουλος, ο Μητσοτάκης θα είχε ακόμα πολιτικό καύσιμο να κάψει.

➤ Και μια είδηση από το αστυνομικό δελτίο. Διαβάσαμε έκπληκτοι στο newsbreak.gr ότι ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής οι δύο επίδοξοι διαρρήκτες του σπιτιού του Μιχάλη Ζαμπίδη στη Βούλα: «Πρόκειται για έναν 17χρονο Ρομά και έναν 18χρονο αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι αναγνωρίστηκαν από τον γνωστό πυγμάχο».

➤ Πάνω που νομίζαμε ότι πήγαν να διαρρήξουν το σπίτι του Ζαμπίδη οι συνήθεις ύποπτοι Ελβετοί και Σουηδοί μετανάστες, πιάσανε Ρομά και Αλβανό. Πόσο μεγάλη η έκπληξή μας…
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα