ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 08/02/2022

➤ Ο Μητσοτάκης υποχρέωσε τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό να παραιτηθεί, επειδή κυκλοφόρησε ένα βίντεο όπου ο κ. Λιβανός έδειχνε να ανέχεται λεκτικές αθλιότητες.

➤ Φαντάσου να βγει κάνα βίντεο με άλλον υπουργό να μην εκτρέπεται λόγω, αλλά έργω… Τι θα κάνει τότε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;

➤ O κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου ανακοίνωσε μέτρα κατά της οπαδικής βίας. Έπρεπε να έχουν αφεθεί οι μαχαιροβγάλτες ελεύθεροι να αλωνίζουν και να σφάξουν τον Άλκη για να ασχοληθεί η κυβέρνηση με τη βία εντός και εκτός γηπέδων.

➤ Αλήθεια, ο Μητσοτάκης πότε ανέλαβε τα ηνία της χώρας; Εφέτος; Είναι «φρέσκος» πρωθυπουργός και άβγαλτος; Νόμιζε ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι ιδανικός, γι’ αυτό δεν είχε ασχοληθεί;

➤ Πάντως, στην Ελλάδα όσα γίνονται εξελίσσονται με στάνταρ τρόπο: Δολοφονείται κάποιος ή συμβαίνει μια θεομηνία και αφαιρεί ζωές, και η εκάστοτε κυβέρνηση ασχολείται ΜΕΤΑ από τη συμφορά, όχι ΠΡΙΝ.

➤ Και αφού ασχοληθεί η κυβέρνηση και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ χιλιοπαίξουν τη «θεόπνευστη» παρέμβαση του πρωθυπουργού, σαν γραμμόφωνα που κόλλησε η βελόνα τους, θα συμβεί ένα μεγαλοπρεπές ΤΙΠΟΤΑ.

➤ Ψηφίζονται νόμοι, αλλά μένουν ανενεργοί. Ενεργοποιούνται μόνο όποτε πειραχτεί κάποιο εξάρτημα της εξουσιαστικής μηχανής.

➤ Μόνο όταν το πρόβλημα φτάσει στο κατώφλι του πολιτικού, του δικαστικού, του κροίσου ή του σημαίνοντα αλλοδαπού, σηκώνει τα μανίκια το νωχελικό κράτος και κάνει κάτι ουσιώδες.

➤ Όσο καιρό το κακό πλήττει όσους βρίσκονται χαμηλά στην «τροφική αλυσίδα», ουδέν αλλάζει.

➤ Οκτώ Φεβρουαρίου 1981 – 8 Φεβρουαρίου 2022. Σήμερα συμπληρώνονται 41 χρόνια από τη μαύρη ημέρα που έγινε το δυστύχημα στη Θύρα 7, στο στάδιο Καραϊσκάκη. Είκοσι ένας νέοι έχασαν τη ζωή τους και μαυροφορέθηκαν ισάριθμες οικογένειες. Αιωνία η μνήμη τους! Δεν ξεχνάμε καμία και κανέναν!
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα