ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 10/02/2022

➤ Η Χάιντι Κλουμ (Γερμανίς τοπ μόντελ, αν δεν τη γνωρίζετε) δήλωσε ότι έχει βιώσει βαθιά στο πετσί της τον ρατσισμό – για την ηλικία της, ασφαλώς.

➤ Τώρα είναι 48 ετών και είπε «όταν έκλεισα τα 40, ο κόσμος με ρωτούσε πότε θα σταματήσω επιτέλους το μόντελινγκ. Μου έλεγαν ότι γερνάω, ότι είμαι 40 χρόνων και δεν μπορώ να συνεχίσω».

➤ Λοιπόν, επειδή η πατρίδα μας δεν τα σηκώνει αυτά και οι Ελληνες γινόμεθα υπερευαίσθητοι όταν άπορες και αβοήθητες κορασίδες γίνονται θύματα ρατσιστικών διακρίσεων, καλείται να μεταναστεύσει άμεσα εδώ!

➤ Αντί ο Νότης Μηταράκης να κανονίζει παραλαβές Πακιστανών (νομίμων αυτή τη φορά, λες κι έχει καμιά διαφορά αν σε εποικίζουν νόμιμα), ας μεριμνήσει να δοθεί πράσινη κάρτα, βίζα, διαρκείας στον ΗΣΑΠ και προσφυγική ιδιότητα σε αυτό το κορίτσι.

➤ Είναι βέβαιο ότι θα βρεθούν δεκάδες, αν όχι χιλιάδες, εθελοντές που θα θελήσουν να δώσουν στέγη και αρωγή σε αυτό το πονεμένο θύμα του ρατσισμού.

➤ Αν είναι να εποικιστούμε ας είναι από κυρίες σαν τη Χάιντι, όχι από αλαλάζοντα στίφη μουσάτων που πήραν άδεια μετά πολλών διανυκτερεύσεων από το ISIS.

➤ΣΕΠέντε χρόνια με αναστολή καταδικάστηκε ο Στάθης Παναγιωτόπουλος για την υπόθεση του εκδικητικού πορνό. Πάλι καλά που εξελίχθηκε έτσι η υπόθεση και δεν θα πάει κατηγορούμενη η κοπέλα που τον κατήγγειλε στις Αρχές. Ως γνωστόν, συνηθίζονται κάτι τέτοια στην Ελλάδα της φαιδροτάτης πορτοκαλέας.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα