ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 14/02/2022

➤ Ο Γιάννης Παγώνης ζει στο κατεχόμενο από την παρακμή και την εγκατάλειψη κέντρο της Αθήνας. Δραστηριοποιείται έντονα σε ομάδες πολιτών που φιλοδοξούν να αποκατασταθεί η εικόνα της πρωτεύουσας και αρθρογραφεί συχνά και στη «δημοκρατία» για το μεταναστευτικό ζήτημα που εξελίχθηκε σε εποικιστική απειλή.

➤ Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου έγραψε για τα σαπάκια που πουλάνε στην Αθήνα καταστήματα αλλοδαπών (μια δυσώδης υπόθεση με πολλές σκοτεινές πτυχές):

➤ «Σε ένα μίνι μάρκετ αλλοδαπών στο 6ο Δημοτικό Διαμέρισμα βρήκε το Υγειονομικό 23 κιλά ληγμένα ψάρια… 23 κιλά!

➤ »Θα σφραγιστεί το συγκεκριμένο; Ρητορικό το ερώτημα… Τα καταστήματα των αλλοδαπών δεν σφραγίζονται ΠΟΤΕ! Με τις “άδειες” των “υπευθύνων-απόντων” “κομμωτών” και “κρεοπωλών” όλα καλά; Ρητορικό και αυτό το ερώτημα…

➤ »Αυτά είναι τα καταστήματα που αδειοδοτείτε στον Δήμο Αθηναίων… Με αυτά τα καταστήματα μας έχετε πνίξει. Πάνω από 150 ΚΥΕ αλλοδαπών (μίνι μάρκετ, κρεοπωλεία, κομμωτήρια, καφετέριες/μπαρ κι εστιατόρια) μεταξύ Αγ. Μελετίου – Αχαρνών – 3ης Σεπτεμβρίου – Ιουλιανού… Και όλο και πληθαίνουν…»

➤ Ο χάρτης που βλέπετε συνόδευε την ανάρτηση του Γιάννη Παγώνη, όπου έθετε αυτονόητα ερωτήματα στον Δήμο Αθηναίων.

➤ Ο Κώστας Μπακογιάννης τι έχει να δηλώσει επ’ αυτού; Ωστόσο, επειδή τα ερωτήματα ενός δημότη ίσως να μην προλαβαίνει να τα απαντήσει ο δήμαρχος Αθηναίων, καλό είναι να κινητοποιηθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και να ξετινάξει τους φακέλους αδειοδότησης των προαναφερθέντων καταστημάτων.

➤ Ισως οι έλεγχοι της Δικαιοσύνης να βρουν μεγάλα «λαβράκια», τα οποία δεν θα είναι ληγμένα σαν αυτά που βρέθηκαν στο μίνι μάρκετ αλλοδαπών.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα