ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 16/02/2022

Μόργκαν Φρίμαν. Ακόμα μια κινηματογραφική συμπάθεια που πήγε… κουβά. Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη διαφήμιση της Turkish Airlines, δηλαδή των τουρκικών αερογραμμών.

Στο διαφημιστικό σποτάκι μάς λέει ο κ. Φρίμαν ότι η τουρκική εταιρία αντιστρέφει τα αποτελέσματα «300.000.000 ετών»(!) γεωλογικών εξελίξεων, κατά τη διάρκεια των οποίων η μία και μοναδική ήπειρος του πλανήτη, η Παγγαία, διασπάστηκε και δημιουργήθηκαν όλες αυτές οι ήπειροι που σήμερα γνωρίζουμε.

Ο Φρίμαν μάς ενημέρωσε ότι η Turkish Airlines ενώνει πάλι τις ηπείρους και καταργεί τις αποστάσεις.

Γενικό συμπέρασμα: Μια στοίβα με DVD στα οποία πρωταγωνιστούσε ο Φρίμαν θα πάνε κατευθείαν στην ανακύκλωση. Τα είδαμε, τα χαρήκαμε, τώρα ξεπαρεού!

Πάντως, πέρα από τις διαφημίσεις και τους καλοπληρωμένους χολιγουντιανούς ηθοποιούς, πρέπει να σημειωθεί ότι η Τουρκία συνηθίζει να καταργεί τις αποστάσεις που τη χωρίζουν από τα αγαθά άλλων εθνών και κρατών. Μπουκάρει μέσα και αρπάζει ό,τι βρει, ξεπαστρεύοντας τους νόμιμους κατόχους.

Η ιστορία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και του νεοπαγούς κεμαλικού κράτους αυτό ακριβώς αποδεικνύει.

Το αστυνομικό δελτίο καθημερινά εμπλουτίζεται με περισσότερα, αιματηρότερα και φρικτότερα εγκλήματα. Σε πολλά από αυτά ο αφανής συνεργός είναι το κράτος και ειδικότερα η εκτελεστική και νομοθετική εξουσία.

Φόνοι, ληστείες, βιασμοί, κακοποιήσεις μικρών παιδιών και κλοπές διαπράττονται από αποβράσματα που έχουν συλληφθεί ξανά και ξανά, δικάζονται, τους επιβάλλονται αστείες ποινές και αφήνονται ελεύθεροι για να ξανακάνουν τα ίδια.

Οι βουλευτές, για να ψηφίζουν τέτοιους άθλιους νόμους και οι υπουργοί για να τους εισηγούνται και να τους εφαρμόζουν, είναι είτε ηλίθιοι είτε συνειδητά μισάνθρωποι ή κάπως ωφελούνται.

Το μεγαλύτερο αίνιγμα όλων, όμως, είναι τα κίνητρα εκείνων που ψηφίζουν τους νομοθέτες της αθλιότητας. Ποιο είναι το συμφέρον σου, όταν εκλέγεις τον συνεργό των δημίων σου;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα