ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 18/02/2022

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι βουλευτής που έχει διαγραφεί από τη Νέα Δημοκρατία.

Σε εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra μίλησε για κινητοποίηση κατοίκων της πλατείας Βικτωρίας εναντίον της λαθρομετανάστευσης και της υποβάθμισης των γειτονιών τους από την κατακόρυφη αύξηση των αφροασιατικών πληθυσμών στο κέντρο των Αθηνών.

Μεταξύ άλλων είπε και τα ακόλουθα αποκαλυπτικά: «Είχα έρθει σε επαφή με τον κύριο Γεραπετρίτη, τον κύριο υπουργό Επικρατείας. Η συγκέντρωση ήταν στις 18.00.

»Εγώ 16.30 πήγα στο γραφείο του στο Μαξίμου και του είπα “κύριε υπουργέ, πιεζόμαστε στην Αθήνα, οι πολίτες αισθάνονται μόνοι τους απέναντι στα άκρα και απέναντι στις επιπτώσεις του Λαθρομεταναστευτικού τις οποίες δεν έχουμε περιορίσει. Τι θα κάνουμε;”. “Κωνσταντίνε, ναι, κατέβα. Πρέπει να υπάρχει εκεί και άνθρωπος της κυβέρνησης”. Σας λέω κάτι το οποίο είναι αναντίρρητο και σαφές».

Με λίγα λόγια, οι «αντάρτες» βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας συμμετέχουν σε δεξιές, πατριωτικές, αντιμεταναστευτικές εκδηλώσεις πολιτών και φορέων με τις ευλογίες του κόμματος!

Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και οι υπουργοί που παίζουν κομβικό ρόλο ανάβουν το πράσινο φως για να πάνε οι «αντάρτες» στις «ακραίες» εκδηλώσεις, συμμαζεύεται η κατάσταση στο «μαντρί» (που δεν θέλει να υποστεί διαρροές στα δεξιά του) κι ύστερα ακολουθείται η πεπατημένη.

Το κόμμα νομοθετεί όλα όσα εξοργίζουν τους κατοίκους και τους φορείς που αντιδρούν στον εξισλαμισμό της Ελλάδας και στη μετατροπή της πατρίδας σε τσαντιρομαχαλά.

Από τη μια η κυβέρνησις σου στέλνει τον Μπογδάνο να σε νανουρίσει με «συμπαράσταση» κι από την άλλη στέλνει τον Μηταράκη στο Πακιστάν και το Μπανγκλαντές να κάνει συμφωνίες για μαζική εισαγωγή… εποχικών εργατών.

Αλήθεια, πόσα μποστάνια έχει το κέντρο της Αθήνας όπου «εργάζονται» οι «εποχικοί» Μπανγκλαντέζοι και Πακιστανοί;

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα