ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 24/02/2022

➤Η Ρωσία βρίσκεται δίπλα στην Ουκρανία, οι ΗΠΑ και η Αγγλία όχι. Οι Ρώσοι, στην πλειονότητά τους, είναι χριστιανοί ορθόδοξοι, όπως οι Ουκρανοί, ενώ οι Αμερικανοί και οι Αγγλοι όχι.

➤ Σε γενικές γραμμές είναι δύσκολο γι’ αυτό που λέμε «Δύση» να παίξει και να νικήσει στο ουκρανικό μέτωπο.

➤ Ακόμα πιο δύσκολο είναι να βγουν κερδισμένοι οι Ευρωπαίοι από αυτό το παίγνιο ισχύος. Τον λογαριασμό του φυσικού αερίου δεν πρόκειται να μας τον πληρώσει ούτε ο Μπάιντεν ούτε ο Μπόρις Τζόνσον.

➤ Επίσης, οι Αμερικανοί τις τελευταίες δεκαετίες λατρεύουν να παίζουν τον ρόλο της υπερδύναμης με έξοδα των άλλων. Βάζουν τους ευήθεις Ευρωπαίους «ηγέτες» να κοντράρουν σκληρά τη Ρωσία, αλλά δεν έχουν εξασφαλίσει ενεργειακά τη γηραιά ήπειρο.

➤ Βάλτε, βρε γιάνκηδες, ένα υποθαλάσσιο μπουρί από τη χώρα σας μέχρι την Ευρώπη και μετά υποδείξτε στους Ευρωπαίους να κάνουν μαγκιές στον Βλ. Πούτιν, ο οποίος άνετα μπορεί να παίξει με τους διακόπτες παροχής φυσικού αερίου.

➤ Οπότε, αγαπητοί συνευρωπαίοι, αν σας έρθει παραφουσκωμένος ο λογαριασμός του φυσικού αερίου, να τον προωθήσετε στον Λευκό Οίκο. Δεν θα τον πληρώσει, αλλά θα προσπαθήσει να σας απαλύνει τον πόνο με γλυκά λόγια συμπαράστασης.

➤ Ο κορονοϊός θα χάσει κάπου στο εγγύς μέλλον την πρωτοκαθεδρία του στα δελτία ειδήσεων και τα μεγάλα θύματα από την υποχώρηση της πανδημίας θα είναι οι εθισμένοι στην τηλοψία λοιμωξιολόγοι και οι λοιποί τηλεγιατροί.

➤ Οι παρατηρητικοί τηλεθεατές ήδη έχουν διαπιστώσει ότι έχουν αραιώσει οι εμφανίσεις των ανθρώπων που κατόρθωσαν να γίνουν αντιπαθείς με τόση προβολή από τα ΜΜΕ.

➤ Κι αυτό είναι μία από τις καλύτερες ειδήσεις των ημερών.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα