ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 08/03/2022

➤ Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει τρόπους. Δεν του έχει μάθει κάποιος μέχρι σήμερα (ούτε στο… Χάρβαρντ) ότι δεν συναντιέσαι με τον ορθόδοξο και τον καθολικό επίσκοπο Σύρου έχοντας προκλητικά τα χέρια στις τσέπες. Αν δεν σέβεται τον εαυτό του, ας σεβαστεί τους άλλους…

➤ Αυτό δεν το έκανε μόνο μία φορά ο πρωθυπουργός, σε κάποια στιγμή αμηχανίας. Διαρκώς περιφερόταν στη Σύρο έχοντας τα χέρια στις τσέπες, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση σε πολλούς από τους κατοίκους της αρχόντισσας των Κυκλάδων.

➤ Είτε με αρχιερείς βρισκόταν είτε με ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού, του Ναυτικού και του Λιμενικού Σώματος, ο Μητσοτάκης αμετακίνητος! Με τα χέρια στις τσέπες σαν τους φανατικούς οπαδούς που περιμένουν στην ουρά να αγοράσουν εισιτήριο για την… ομαδάρα.

➤ Κι αν δεν ντρέπεται ο ίδιος, δεν ντρέπεται κάποιος από τη συνοδεία του, ώστε να του πει να μαζευτεί επιτέλους και να συμπεριφερθεί σαν κύριος και να βγάλει επιτέλους τα χέρια από τις τσέπες; Ελεος!

➤*Οι φωτογραφίες προέρχονται από το άριστα ενημερωμένο και αξιόπιστο κυκλαδικό ειδησεογραφικό portal cyclades24.gr/
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα