ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 10/03/2022

➤ Όλοι ενημερωθήκαμε για την υπόθεση της 28χρονης οικιακής βοηθού από το Νεπάλ που κατηγορείται ότι διένειμε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες δύο νηπίων οικογένειας στην Κηφισιά.

➤ Η Νεπαλέζα κατηγορείται ότι τραβούσε τις φωτογραφίες όταν έκανε μπάνιο το 2χρονο και το 3χρονο παιδί (από τα τρία που έχει η οικογένεια). Η αποκάλυψη έγινε όταν ο πατέρας έριξε μία λίαν αδιάκριτη ματιά στο φορητό τηλέφωνο της οικιακής βοηθού, ψάχνοντας για τυχόν φωτογραφίες ενός ακριβού ρολογιού που έλειπε από το σπίτι και τις οποίες θα μπορούσε να είχε τραβήξει η οικιακή βοηθός.

➤ Με λίγα λόγια, άλλο υποψιαζόταν ο πατήρ και άλλο ανακάλυψε στο τηλέφωνο της 28χρονης Νεπαλέζας.

➤ Η απορία, όμως, δεν έγκειται τόσο στο τι ώθησε την οικιακή βοηθό να κάνει αυτές τις αθλιότητες, αλλά για ποιον λόγο κάποιος οικογενειάρχης αφήνει τα παιδιά του στο έλεος ξένων, στους οποίους επιτρέπει μάλιστα να τα κάνουν μπάνιο!

➤ Για ποιον λόγο αφήνεις 2χρονα και 3χρονα παιδιά σε κάποιο πρόσωπο άσχετο με την οικογένειά σου, αναθέτοντάς του μάλιστα το καθήκον να τα μπανιάρει; Εσύ δεν μπορείς να το κάνεις αυτό; Κάποια στιγμή δεν θα γυρίσεις από την εργασία σου; Ας κάνεις έναν κόπο παραπάνω να ασχοληθείς με ό,τι πολυτιμότερο έχεις εισφέρει στην κοινωνία – τα παιδιά σου.

➤ Πώς είναι δυνατόν να επιτρέπεις να σου μεγαλώνουν άλλοι τα παιδιά και να μη βρίσκεις τρόπο να τα επιβλέπεις όσο περισσότερο γίνεται;

➤ Δικαιολογίες του στιλ «δεν προλαβαίνω», τουλάχιστον στην περίπτωση ευκατάστατων οικογενειών, δεν μπορούν να γίνουν δεκτές. Βρες τρόπο να προλαβαίνεις και μην εκθέτεις σε κινδύνους ανυπεράσπιστα νήπια.

➤ Τα μεγάλα ζητήματα του ανθρωπίνου βίου δεν λύνονται αν αρχίσεις να εκτοξεύεις χρήματα πάνω τους. Ειδικά η ανατροφή των παιδιών απαιτεί την προσωπική επαφή και την αδιάκοπη μέριμνα των γονέων και όχι οικιακών βοηθών.

➤ Την απουσία του γονιού στις πλούσιες οικογένειες κάποια στιγμή στην εφηβεία και την ενηλικίωση έρχονται να καλύψουν διάφορες ουσίες – παραισθησιογόνες και ψυχότροπες.

➤ Πόσες περιπτώσεις διάσημων γόνων έχουμε ακούσει πως έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο -και σε ακόμα χειρότερο- και πόσες θα ακούσουμε ακόμα;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα