ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 04/04/2022

➤Η φωτογραφία με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη να τρώει σε σουβλατζίδικο έχοντας ακουμπισμένο μπροστά του το πορτοφόλι του γεμάτο κάρτες και μετρητά θύμισε σε ορισμένους μία από τις… μνημειώδεις τοποθετήσεις του το 2020, όταν η πανδημία μάς είχε χτυπήσει την πόρτα.

➤Στις 12 Απριλίου 2020, όταν η κυβέρνηση ξεκινούσε τις… πετυχεσιές στην αντιμετώπιση του κορονοϊού και αποφάσιζε τις καραντίνες, μοίρασε μερικά 800άευρα σε όσους έμπαιναν σε αναστολή εργασίας.

➤Τότε ο Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι οι δικαιούχοι των 800 ευρώ δεν χρειάζονταν περισσότερα λεφτά, διότι δεν θα μπορούσαν να τα δαπανήσουν και θα το έριχναν στην… πολυφαγία.

➤Σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο The Best της Πάτρας, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε μεταξύ άλλων:

➤«Κι εγώ σας λέω, λοιπόν, ότι με έναν μαγικό τρόπο στέλνουμε στο σπίτι κάθε Ελληνα και κάθε Ελληνίδας 5.000 ευρώ. Τι θα τα κάνει, μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να πάει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να πάει να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;»

➤Δημοσιογράφος: «Για τρόφιμα».

➤Αδωνις Γεωργιάδης: «Ωραία. Πόσο θα φάει πια; 300 κιλά…»

➤Τελικά, και η οικονομία τινάχτηκε στον αέρα και το χρέος εκτοξεύτηκε σε πρωτοφανή ύψη και οι νεκροί από κορονοϊό έχουν φτάσει τους 27.684.

➤Παρ’ όλα αυτά, οι ίδιοι οι κυβερνητικοί επιμένουν ότι είναι… επιτυχημένοι.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα