ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Μ. Τετάρτης 20/04/2022

➤Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η καταστροφή της αυτοκρατορικής πύλης της Αγίας Σοφίας εξόργισε τόσο πολύ την ελληνόφωνη κυβέρνηση, ώστε αποφασίστηκε από τον στρατάρχη Χαρδαλιά να αποσταλεί άγημα κομάντος αυτοκτονίας στην Πόλη για να πάρει εκδίκηση.

➤Το άγημα θα είναι τριμελές και θα στελεχώνεται από τα σκληρότερα καρύδια των Βαλκανίων. Πάρτε χαρτί και μολύβι και σημειώστε ονόματα: Κυριάκος Μητσοτάκης (κωδική ονομασία «θανατηφόρο σκουμπρί»), Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης (κωδική ονομασία «Μίλκο – σερπαντίνα»), Αδωνις Γεωργιάδης (κωδική ονομασία «Μπαζούκος»).

➤Ηδη αγοράστηκαν από την οδό Αθηνάς τέσσερις γκαζοντενεκέδες με φούμο (για παραλλαγή) και πέντε κασόνια από τα σιδεράδικα με διάφορα υλικά που θα χρειαστούν για την καταδρομική επιχείρηση.

➤Κι αν δεν γίνει, βρε αδελφέ, η επιχείρηση, δεν χάλασε ο κόσμος. Θα γίνει κάποια άλλη φορά, σε μια άλλη περίσταση. Ασε που δεν είναι ποτέ καιρός για εθνική αξιοπρέπεια, διότι είναι ασύμβατη με την επίτευξη πολιτικής καριέρας στην Ελλάδα.

➤Πάντως, απ’ όλα όσα αναφέρθηκαν προηγουμένως ας κρατήσουμε στον νου μας τους τέσσερις γκαζοντενεκέδες με το φούμο. Σίγουρα θα χρειαστεί για την ημέρα των εκλογών.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα