ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 09/05/2022

➤Το Σάββατο, 7 Μαΐου, θα γιόρταζε τα γενέθλιά του ο αξέχαστος Χάρρυ Κλυνν, κατά κόσμον Βασίλης Τριανταφυλλίδης (1940-2018). Κάποιος εικαστικός δημιουργός, προφανώς φίλος της σκληρής μουσικής (από ροκ μέχρι black metal), σκαρφίστηκε και έφτιαξε αυτό το απίθανο ψηφιακό μωσαϊκό από στιγμιότυπα με σκηνικές μεταμφιέσεις του Χάρρυ Κλυνν, ταυτίζοντάς τις με διάφορα συγκροτήματα! Οσες/οι έχετε επαφή με αυτά τα μουσικά είδη θα γελάσετε πολύ, διότι οι παραλληλισμοί είναι ευστοχότατοι!

➤Γέλιο άφθονο, αλλά πικρό, προσφέρουν και οι επιδόσεις της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας τάξης. Μέχρι στιγμής, ο πρώην κνίτης και νυν υπουργός της Νέας Δημοκρατίας Τάκης Θεοδωρικάκος έχει σημειώσει επιτυχία κόντρα σε έναν όχι και τόσο δύσκολο αντίπαλο: έναν σεσημασμένο Αλβανό που κλότσησε μια γάτα και την έριξε στη θάλασσα – χωρίς, ευτυχώς, τα γατάκι να χάσει τη ζωή του ή να υποστεί κάποιον τραυματισμό.

➤Η Κατερίνα Παναγοπούλου, τηλεπαρουσιάστρια του Mega, είναι μια από τις ευχαριστημένες… πελάτισσες του κ. Θεοδωρικάκου. Διαρρήκτες τής έσπασαν το αυτοκίνητο, μαζί με μερικά άλλα, για να πάρουν ό,τι θα έβρισκαν, και εκείνη έκανε την ακόλουθη ανάρτηση στο διαδίκτυο: «Παρασκευή 23.00 το βράδυ στην Πινδάρου, έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της πόλης, διαρρήκτες έσπασαν το αυτοκίνητό μου μαζί με 3-4 άλλα στους γύρω δρόμους. Αθήνα… μια ασφαλής πόλη να ζεις…»


π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα