ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 18/05/2022

➤Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο πρωθυπουργός που όχι μόνο θεωρεί ακριβές το ρηθέν «τι Λοζάνη, τι Κοζάνη», αλλά το διαφήμισε κιόλας στο ανώτερο δυνατό επίπεδο. Είπε στην ομιλία του στο αμερικανικό Κογκρέσο: «Μία βόλτα γύρω από το μνημείο του Λίνκολν είναι σαν μία βόλτα γύρω από τον Παρθενώνα, τουλάχιστον πριν ο Λόρδος Ελγιν υφαρπάξει τα Μάρμαρα».

➤Σύμφωνα, λοιπόν, με την πρωθυπουργική λογική, το μνημείο του Λίνκολν είναι μακράν ανώτερο και πληρέστερο σε σχέση με την Ακρόπολη των Αθηνών, αφού βόλτα πέριξ αυτού ομοιάζει με βόλτα γύρω από τον Παρθενώνα «ΠΡΙΝ ο Λόρδος Ελγιν υφαρπάξει τα Μάρμαρα».

➤Αν λοιπόν επιθυμεί η παγκόσμια κοινότητα να θαυμάσει το κάλλος του ναού της Αθηνάς σε όλο του το μεγαλείο, πρέπει να μην έρθει στην Ελλάδα, αλλά να πάει στο μνημείο του Λίνκολν!

➤Είπαμε, κ. Μητσοτάκη, να… σπατουλάρετε τους Αμερικανούς, αλλά κόψτε και λίγο. Μας πήραν τα… σάλια και η γλίτσα αυτή δύσκολα φεύγει από τα ρούχα.

➤Κι ένα σχετικό -με τον Κυριάκο Μητσοτάκη- θέμα: Λίγες ώρες πριν από την ομιλία του πρωθυπουργού της Ελλάδας, στο αμερικανικό Κογκρέσο έγινε συνεδρίαση για τα UFO!

➤Σύμφωνα με το αμερικανικό ΜΜΕ «Politico», έγινε συνεδρίαση της επιτροπής για τις υπηρεσίες πληροφοριών The House Intelligence Committee. Η συνεδρίαση αφορούσε τη δυνατότητα αποκάλυψης της αλήθειας για τα επισήμως καταγεγραμμένα «άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα φαινόμενα» – κάτι που δεν πρόκειται να φανεί ιδιαίτερα εύκολο, αφού οι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών και οι αξιωματικοί του στρατού που θα καταθέσουν στην επιτροπή δεν ομονοούν.

➤Από τη μια υπάρχουν αυτοί που υποτίθεται ότι θέλουν να «τα πουν όλα» κι από την άλλη υπάρχουν εκείνοι που προτείνουν να επιδειχθεί μεγάλη φειδώ στην αποκάλυψη ευαίσθητων πληροφοριών.

➤Κι εκεί που όλοι ανέμεναν αποκαλύψεις για τα ούφατα, έσκασε μύτη ο ανεξέλεγκτος Κούλης, που άρχισε να παραλληλίζει τους νεοναζί αζοφίτες με τους ελεύθερους πολιορκημένους Μεσολογγίτες.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα