ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 23/05/2022

➤Τελειώνει ο Μάιος. Η κατάσταση είναι δύσκολη. Βρισκόμαστε σε περίοδο που κρίνονται πάρα πολλά πράγματα. Το εξής ένα: η εμφάνισή μας στην παραλία. Για μια καλή εμφάνιση γενικώς συνιστάται η απώλεια κιλών.

➤Πρέπει να κάνουμε κορμί τέτοιο ώστε, κάνοντας τις πρώτες απλωτές, να μην προκαλούμε συνειρμούς με την ταινία «Free Willy» («Ελευθερώστε τον Γουίλι»), στην οποία πρωταγωνιστεί μια φάλαινα όρκα.

➤Πρέπει λοιπόν, κατά πώς λένε οι ειδικοί, και να γυμναστούμε και να… στρώσουμε τη διατροφή μας. Κοντολογίς, απαιτούνται ποτάμια ιδρώτα και πείνα «λόρδα», σαν αυτήν που μας έχει εξασφαλίσει η κυβέρνηση με τις γεωπολιτικές, οικονομικές και αναπτυξιακές επιλογές της. Σωστά όλα τούτα; Λάθος!

➤Δεν χρειάζεται ούτε γυμναστική ούτε δίαιτα. Ενα βιβλίο αρκεί για να κάνει τη δουλειά. Το διάβασμα όχι μόνο διευρύνει τους ορίζοντές σας, αλλά μπορεί να σας γλιτώσει από περιττό κάματο, συνδρομές στα γυμναστήρια και φαινόμενα λυκανθρωπίας τα μεσάνυχτα.

➤Ως γνωστόν, τη μαύρη νύχτα σε όλους όσοι κάνουν «διατροφή» (ο ευφημισμός τού «πεινάω») έρχεται να ξαμοληθούν και να κατασπαράξουν κοπάδια αμνοερίφια, χοίρους και μοσχάρια.

➤Το βιβλίο που προτείνει η στήλη είναι η αυτοβιογραφική αφήγηση του Στέφανου Μάνου στον Αρη Πορτοσάλτε. Δυο τρεις σελίδες να διαβάσεις και θα σου κοπεί η όρεξη για κάναν δυο μήνες.

➤Ο συνδυασμός των συγκεκριμένων προσώπων σε ένα βιβλίο μάλλον αποτελεί πρόταση του πονηρότερου και δεινότερου διατροφολόγου του κόσμου. Είναι δυνατόν να έχεις όρεξη για οτιδήποτε (ποτό, φαγητό, ζουζουνιές με το ταίρι), έχοντας δει έστω το εξώφυλλο του βιβλίου του Στέφανου Μάνου;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα