ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 01/08/2022

➤Καλό μήνα! Ο Ιούλιος μας αποχαιρέτησε με μια ανεκτίμητη δωρεά αλήθειας για όλα όσα ακούμε και βλέπουμε να συμβαίνουν στη διεθνή πολιτική, στρατιωτική και οικονομική «σκηνή» (η οποία «σκηνή» παραμένει κυρίως θεατρική).

➤Η φωτογράφιση του Ζελένσκι μετά της συμβίας του στο αμερικανικό γυναικείο περιοδικό μόδας «Vogue» από τη διάσημη φωτογράφο Ανι Λάιμποβιτς επιβεβαίωσε τις υποψίες πολλών, ενέτεινε περαιτέρω αυτή την απροσδιόριστη και επίμονη αίσθηση ότι ο Ζελένσκι είναι καραγκιόζης.

➤Ποζάρει αυτός κι η μανδάμ του με ύφος δευτεραγωνιστή σε βιντεοκωμωδία στα χαλάσματα που έχει αφήσει πίσω του ο πόλεμος και πουλάει φιγούρα… ραμποειδούς αλλά και ευαίσθητου και τρυφερού τύπου.

➤Η απωθητική φάτσα αυτού του τύπου, που γλείφει σύσσωμο το κατεστημένο σ’ αυτό που αποκαλούμε «Δύση», γίνεται ακόμα πιο αντιπαθητική όταν βλέπεις τις πόζες του, όπου προσπαθεί να συνδυάσει το πολεμοχαρές (τάχα μου δήθεν) του χαρακτήρος του με το ηγετικό (εδώ κι αν γελάμε) και το αγαπησιάρικο συζυγικό.

➤Αυτή η φωτογράφιση είναι αναμφίβολα αποκαλυπτική: δείχνει πόσο πιασμένο άλογο, πόσο βαλτός και ελεγχόμενος από τους Αμερικανούς είναι τούτος δα ο τύπος.

➤Εκείνος δεν έχει και τόσο μεγάλο πρόβλημα. Τη δουλειά του την έκανε και με το παραπάνω. Μόλις τελειώσει η αποστολή του, κάπου θα πάει κι αυτός να μασουλήσει ανενόχλητος και δαφνοστεφής τα εκατομμυριάκια του (που δεν είναι και λίγα για έναν όχι και τόσο επιτυχημένο γελωτοποιό όπως εκείνος).

➤Σπανιότατα οι εξουσιαστές αντιμετωπίζουν πρόβλημα όταν η χώρα τους διαλύεται ή απλώς εκείνοι πρέπει να φύγουν από αυτήν κακήν κακώς.

➤Οι ταλαίπωροι οι Ουκρανοί που τον ψήφισαν και τον στήριξαν θα έχουν πρόβλημα διότι θα έχουν ξεμείνει από χώρα.

➤Αυτό που θα αφήσουν πίσω τους ο γελοίος Ζελένσκι και η κυριούλα του είναι μια χώρα που θα έχει μετατραπεί σε χαλίκια.

➤Είναι ντροπή εχέφρονες άνθρωποι, που δικαίως πονούν ψυχικά για το δράμα του ουκρανικού λαού, να μην αποδοκιμάζουν αυτή την ύπουλη και ύποπτη ψωνάρα που φωτογραφίζεται στη «Vogue» την ώρα του χαλασμού.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα