ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 13/09/2022

➤Η φωτογραφία που βλέπετε με τα… πρωτάκια προέρχεται από τη σελίδα του facebook, η οποία τιτλοφορείται «Simple Man» (απλός άνθρωπος) και προτείνεται ανεπιφύλακτα.

➤Οι ενήλικοι, σε στρατεύσιμη ηλικία, Ασιάτες που βλέπουμε στη φωτογραφία είχαν παρουσιαστεί από ΜΚΟ ως «ασυνόδευτοι ανήλικοι», που τους έβγαλαν βόλτα στις παιδικές χαρές για να… ξεσκάσουν!

➤Πολλοί από τους «ασυνόδευτους ανηλίκους», τους οποίους το κράτος χρηματοδοτεί με το υστέρημα των Ελλήνων, είναι εμπειροπόλεμοι, βετεράνοι του εμφυλίου στη Συρία, των συγκρούσεων στο Ιράκ, στη Λιβύη, στο Αφγανιστάν και διαφόρων άλλων πολεμικών μετώπων.

➤Και μόλις έρχονται εδώ τα «πιτσιρίκια» δηλώνουν απώλεια διαβατηρίου (ποτέ, όμως, δεν χάνουν το κινητό). Η ηλικία που είθισται να λένε στις Αρχές κυμαίνεται κάπου στα 13, 14, 15 έτη. Ακολούθως περνούν ζωή και κότα.

➤Εμπειρος εκπαιδευτικός, ο οποίος γνωρίζει καλά πώς λειτουργεί μια πτυχή της μπίζνας με τους «ασυνόδευτους ανηλίκους», μας είπε τα ακόλουθα:

➤«Οι “ασυνόδευτοι ανήλικοι” εγκαθίστανται κανονικά σε διαμερίσματα που μισθώνουν οι ΜΚΟ και πληρώνονται από το χρεοκοπημένο κράτος μας κι ένα μικρό ποσοστό από την Ε.Ε. Κάπως έτσι δημιουργείται και το στεγαστικό πρόβλημα των… ιθαγενών Ελλήνων.

➤»Υστερα, οι ασυνόδευτοι εγγράφονται σε σχολεία, μια και αυτή είναι η προϋπόθεση για να εισπράττονται τα επιδόματα και για να καλύπτονται τα έξοδα της στέγασης.

➤»Εγγράφονται μεν στα σχολεία, αλλά οι περισσότεροι δεν ξαναπατάνε. Τα φράγκα, όμως, εισπράττονται κανονικότατα. Οταν το σχολείο ειδοποιήσει την Αστυνομία ότι τα εγγεγραμμένα “παιδάκια” από το Πακιστάν δεν εμφανίζονται στην τάξη, η ΕΛ.ΑΣ. θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει με τη ΜΚΟ.

➤»Ορισμένες ΜΚΟ κωλυσιεργούν στην απάντησή τους ακριβώς επειδή δεν θέλουν να δηλώσουν ότι οι ασυνόδευτοι την κοπάνησαν. Αν γίνει αυτό, θα μειωθούν οι εισπράξεις, διότι τα επιδόματα υπολογίζονται με το… κεφάλι και ονομαστικά (παρόλο που στην Ελλάδα κυκλοφορούν εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαποί με μπόλικα ονοματεπώνυμα καθένας».

➤Κάπως έτσι αποικίζεται η Ελλάδα, με τα έξοδα του αποικισμού να βαρύνουν τους Ελληνες.

π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα