ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 16/09/2022

➤Είπε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του για το εξώδικο που έστειλε ο συζυγοκτόνος της Αλοννήσου σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια και στο ΕΣΡ απαιτώντας, βάσει του νόμου περί προσωπικών δεδομένων, να μη λένε το όνομά του:

➤«Βράζω από θυμό! Ενας άνθρωπος που επί μέρες έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και έχει πάρει την κόρη του και την έχει κάνει μέρος του σκηνικού για να αθωωθεί, τολμάει, γιατί το θεωρώ απαράδεκτο, να στείλει εξώδικο, γιατί εστάλη σε όλους μας το εξώδικο χθες το βράδυ, και δεν μπορώ να πω το όνομα του κυρίου.

➤»Ο συζυγοκτόνος, λοιπόν, και μας απαγορεύει -για να προστατευτεί εν όψει Εφετείου, γιατί στο Εφετείο μπορεί να αθωωθεί ο κύριος- να λέμε το όνομά του και μας απαγορεύει να παίζουμε τη ζωή του.

➤»Ο άνθρωπος που σκότωσε τη γυναίκα του με αυτόν τον βίαιο τρόπο και πήρε το παιδί του και το έσερνε στα κανάλια, στις κηδείες για να δείξει πόσο καλός πατέρας είναι, τώρα ενδιαφέρεται για την εικόνα του -είμαι έξαλλος, πραγματικά- και μας απαγορεύει να πούμε και το όνομά του, του κυρίου.

➤»Αν αθωωθεί, να πιλοτάρει, να πάμε και σε κάνα αεροπλάνο και ν’ ακούσουμε τ’ όνομα του ανθρώπου. Σας ευχαριστεί ο πιλότος τάδε».

➤Μια ερώτηση στον Γιώργο Λιάγκα: Οταν, το 2007, κατέβαινες υποψήφιος βουλευτής με την ΠΑΣΟΚάρα του Γιώργου Παπανδρέου, γιατί δεν έλεγες στον ΓΑΠ ότι πρέπει να αλλάξει ο σκανδαλώδης νόμος για τα προσωπικά δεδομένα (δημιούργημα του Βαγγέλη Βενιζέλου), που προστατεύει εγκληματίες σαν τον συζυγοκτόνο της Αλοννήσου;

➤Μόνο στην Ελλάδα προστατεύονται διά νόμου τα ονόματα και τα πρόσωπα των πρωταθλητών της κακουργίας, κ. Λιάγκα. Αν παραμένετε οπαδός της ΠΑΣΟΚάρας, γιατί δεν προτείνετε στον κ. Ανδρουλάκη να πάρει θέση επί αυτού του νομοθετήματος;
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα