ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 20/09/2022

➤Ενα από τα διδάγματα που έλαβε η ανθρωπότητα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β΄ είναι ότι έληξε η ιστορία του κορονοϊού.

➤Συγκεντρώθηκαν περίπου 2.000 άτομα, βασιλιάδες, πρωθυπουργοί, πρίγκιπες, πρόεδροι δημοκρατίας, αυταρχικοί και μη ηγέτες, πλούσιοι και ζάπλουτοι και στα πλάνα έψαχνες να βρεις μασκοφόρο και δεν έβρισκες!

➤Πώς εξηγείται τόση αφοβία, τη στιγμή μάλιστα που νοσούν (και πεθαίνουν κιόλας) από κορονοϊό υγιείς και ασθενείς, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι;

➤Είναι η τρανότερη απόδειξη της μαζικής εξαπάτησης αυτή η σκηνή με τους 2.000 άρχοντες του κόσμου τούτου αμάσκωτους σε κλειστό χώρο, αυτούς που μας είχαν πρήξει τα συκώτια (κι άλλα όργανα του σώματός μας) με την κορονοϋστερία και τις απαγορεύσεις.

➤Κι εκεί, στην αγγλική εσπερία, όλοι αμάσκωτοι (και δεν ξέρουμε κιόλας αν υπήρχαν και ανεμβολίαστοι στο μπούγιο), ενώ εδώ στην Ελλάδα ο Θανάσης Πλεύρης, σαν παραγιός διαβόλου που σε πειράζει με την πιρούνα την ώρα που σιγοβράζεις στο νεοελληνικό καζάνι, ακόμα τιμωρεί όσους δεν υπάκουσαν στα κελεύσματα του Μητσοτάκη.

➤Οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί ακόμα βρίσκονται εκτός εργασίας, έτσι από πείσμα και γινάτι του Μητσοτάκη και του παραγιού του, του Θανάση Πλεύρη.

➤Οι δάσκαλοι που δεν εμβολιάστηκαν ακόμα πρέπει να πληρώνουν (άπαξ την εβδομάδα) ράπιντ ή μοριακό τεστ. Μάλιστα, ανεμβολίαστοι θεωρούνται οι δάσκαλοι που έχουν κάνει τις δύο δόσεις του εμβολίου αλλά δεν… σούταραν και τις άλλες που μας πούλησε ο Μπουρλάς.

➤Σ’ όλο τον κόσμο, με πρώτους απ’ όλους τα μεγάλα επίγεια αφεντικά, ο κορονοϊός έχει σχεδόν λησμονηθεί, αλλά εδώ, στην αδιόρθωτη μπανανία των Πλεύρηδων, ακόμα τιμωρούνται άνθρωποι για την επιλογή τους να μην εμβολιαστούν ή ακόμα και να μην κάνουν επιπλέον δόσεις από εμβόλια που δεν «πιάνουν» τις νέες παραλλαγές του Covid-19.

➤Επειδή οι απλές λύσεις είναι οι καλύτερες και τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, η στήλη παίρνει καραμπαμπάμ πολιτική-κομματική θέση και προτείνει μαύρο στον Θανάση Πλεύρη.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα