ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 22/09/2022

Η Celestyal, μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες που διοργανώνουν κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά και την ανατολική Μεσόγειο, ανακοίνωσε χθες την κατάργηση της απαίτησης πιστοποιητικών πλήρους εμβολιασμού Covid-19 ή τη βεβαίωση νόσησης, καθώς και την απόδειξη αρνητικού ελέγχου Covid-19 πριν από την επιβίβαση.

Επίσης, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν πριν από τρεις ημέρες ανακοίνωσε τη λήξη της πανδημίας του Covid-19 στη χώρα του.

Οι περισσότερες χώρες έχουν αφήσει πίσω τους αυτήν την υπόθεση και σε γενικές γραμμές ασχολούνται με την πιθανότητα επέκτασης των συγκρούσεων στην Ουκρανία και το ενδεχόμενο να ξεσπάσει πυρηνικό πόλεμος – κάτι που είναι στα σίγουρα πιο ανατριχιαστικό από τις παρεμβάσεις των κυρίων Βασιλακόπουλου, Παγώνη, Βατόπουλου, Παυλάκη, Μαγιορκίνη και λοιπών… συγγενών στην τηλεόραση.

Εδώ, όμως, οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί βρίσκονται ακόμη εκτός εργασίας και οι λοιποί ανεμβολίαστοι εργαζόμενοι πρέπει να ξεπαραδιάζονται για να κάνουν ένα ράπιντ τεστ την εβδομάδα.

Την ίδια στιγμή που οι ταλαίπωροι φορολογούμενοι, για να μη διωχθούν από την εκδικητική κυβέρνηση Μητσοτάκη, χάνουν χρόνο και χρήματα με τα ράπιντ τεστ, οι κουβαλητοί του Ερντογάν, που υποδύονται τους πρόσφυγες και οι… ευπαθείς, μπαινοβγαίνουν στα τιγκαρισμένα μέσα μαζικής μεταφοράς δίχως μάσκες και δίχως εισιτήρια.

Τα συμπλέγματα Κυριάκου Μητσοτάκη και Θανάση Πλεύρη κοστίζουν πολύ στους νομοταγείς Ελληνες.

Οι άλλοι συνεχίζουν να παραβιάζουν όποιο νόμο και διάταξη βρίσκουν μπροστά τους, επιδοτούμενοι αδρά με χρήματα των κορόιδων.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα