ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 28/09/2022

➤Σοφία Μητσοτάκη. Εγραψε άρθρο για το Καστελόριζο στην «Athens Voice» και η πρώτη ανάγνωσή του σε γεμίζει χαρά. Σκέφτεσαι ότι για γυμνασιακή έκθεση είναι σχετικά καλό το κείμενο. Αν έχει κέφια ο καθηγητής, μπορεί να τη βαθμολογήσει μ’ ένα γενναιόδωρο 14 (με άριστα το 20).

➤Υστερα απογοητεύεσαι λίγο, διότι μαθαίνεις ότι η κοπελιά έχει κλείσει τα 25! Διαβάστε ορισμένα αποσπάσματα:

➤«Η ενέργεια που ένιωσα όταν πάτησα το πόδι μου στο Καστελόριζο δεν μπορεί να αποκτηθεί ούτε με όλα τα μαθήματα yoga* του κόσμου! Το απόλυτο ζεν. […]

➤»Δεν γίνεται να φύγεις από το Καστελόριζο και να μην έχεις ρίξει μία βουτιά κυριολεκτικά παντού… από τις μυστικές θαλάσσιες σπηλιές έως και το λιμάνι, τα νερά είναι κρυστάλλινα. Ναι, ναι, πολύ σωστά, από τα λίγα λιμάνια της χώρας που σας συστήνω να απολαύσετε το μπάνιο σας.

➤»Ενα ακόμα plus ήταν ότι δεν χρειάστηκε να νοιαστώ για το αν θα βρω άδειες ξαπλώστρες, αφού πολύ απλά παραλίες με την κλασική έννοια** δεν υπάρχουν».

➤*Είναι εμφανείς οι επιρροές από τα άβαλα μαντάβαλα με τα οποία ασχολείται η μήτηρ Γκραμπρόφσκι.

➤**«Παραλίες με την κλασική έννοια» – Κάποτε ο Ουίλιαμ Σαίξπηρ τράκαρε τον μονόκερώ του με διαστημικό λεωφορείο που οδηγούσε τύφλα στο μεθύσι ο Τσαρλς Μπουκόφσκι και έτσι προέκυψε η φράση «Παραλίες με την κλασική έννοια» της Σοφίας Μητσοτάκη, όπως την εννοεί η Σοφία Μητσοτάκη.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα