ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 29/09/2022

➤Ο Γιώργος Σταφυλάς είναι συγγραφέας. Τα βιβλία του που κυκλοφορούν είναι το μυθιστόρημα επιστημονικής φαντασίας «Outlaw» και τα αστυνομικά «Η συγκάλυψη», «Το κύκλωμα» και «Προσωπική υπόθεση».

➤Η γραφή του -και όχι μόνο στη λογοτεχνία- είναι πολιτικά ανορθόδοξη. Χθες έγραψε σχετικά με τη φράση ενός συμμετέχοντος σε ριάλιτι, που είναι μεν αρσενικός αλλά αναρωτήθηκε: «Σε πειράζει που φοράω κραγιόν; Θίγει αυτό τον ανδρισμό σου;»

➤Ο Σταφυλάς τού απάντησε»: «Οχι, αγοράκι μου, δεν με ενοχλεί. Βάλε το κραγιόν σου και τα τακούνια σου και τα κιλοτάκια σου τα τάνγκα και ό,τι άλλο θες. […] Προσωπικά δεν με ενοχλεί, γνωρίζω ότι η φύση παίζει παιχνίδια με τις ορμόνες και δεν σε κατηγορώ αν για ένα σωρό λόγους βιολογικούς ή και ψυχολογικούς αισθάνεσαι γυναίκα. Αλλωστε τίποτα καινούργιο υπό τον ήλιον, όλα αυτά υπήρχαν πάντοτε.

➤»Εκείνο που με ενοχλεί είναι να γίνεται η ιδιαιτερότητα νόμος, καθεστώς, να επιβάλλεται από τα κανάλια με εντολή του ΟΗΕ (γι’ αυτό άλλωστε τα κανάλια βάζουν υπεύθυνους προγράμματος άτομα ζηλωτές των LGBT), με ενοχλεί το γκέι πράιντ να ‘χει 40 χορηγούς τα κυριότερα μέσα και τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της χώρας.

➤»Με ενοχλεί να σημαιοστολίζεται με τη σημαία του ουράνιου τόξου η Βουλή, με ενοχλεί να μου προβάλλεται η κουλτούρα των LGBT από ιδρύματα που αποστολή τους έχουν την προώθηση του πολιτισμού.

➤»Με ενοχλεί να πιέζονται χώρες να πραγματοποιήσουν γκέι πράιντ παρέλαση στο έδαφός τους, με ενοχλεί να διαβάζονται LGBT ιστορίες αντί για παραμύθια στα παιδιά και μάλιστα από ντραγκ κουίνς στα νηπιαγωγεία, με ενοχλεί να διδάσκεται η αμφιλεγόμενη θεωρία των φύλων στα πανεπιστήμια, με ενοχλεί αισθητικά να κυκλοφορώ στον δρόμο και να βλέπω του καθενός την τρέλα, π.χ. μούσια με τακούνια, με ενοχλεί να με κοροϊδεύουν μες στα μούτρα εκπομπές σαν το “GNTM” προβάλλοντάς μου άντρες ως τέλειες γυναίκες και μάλιστα μοντέλα.

➤»Με λίγα λόγια δεν με ενοχλεί το κραγιόν σου, αγοράκι μου, ούτε και με ενδιαφέρει τι κάνεις στο κρεβάτι σου, αλλά με ενοχλεί που ΟΛΟ αυτό το πράγμα τείνει να γίνει καθεστώς, μου επιβάλλεται και με απειλεί κιόλας να με φιμώσει σε περίπτωση που πω “δεν πάτε καλά, είστε τρελοί”. Αυτό με ενοχλεί».
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα