ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Παρασκευής 30/09/2022

➤Η Ντόρα Μπακογιάννη είναι αδερφή του Κυριάκου Μητσοτάκη. Επί σειρά ετών είχε πάρει εργολαβία μια σειρά από υπουργεία (ξεκινώντας το 1992 στην κυβέρνηση του μπαμπά της, όπου χρίστηκε υπουργός… Πολιτισμού, αποδεικνύοντας ότι η Ελλάς αντιμετωπίζεται ως οικογενειακή επιχείρηση).

➤Ο αδερφός της Κυριάκος λειτουργεί ως νυν διευθύνων σύμβουλος της οικογενειακής επιχείρησης. Το 2013 εχρίσθη υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης από τον ανατροπέα του μπαμπά του, τον Αντώνη Σαμαρά.

➤Τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τόσα χρόνια στα υπουργεία και τα αρχηγιλίκια δεν μπορείς να τον αποκαλέσεις «νεούδι» στην πολιτική ή στη διαχείριση εξουσίας.

➤Παρά ταύτα, η αδερφή του Ντόρα σε συνέντευξή της σε φιλοκυβερνητικό σταθμό δήλωσε έκπληκτη για τον Κυριάκο: «Εδειξε ηγετικές ικανότητες που κανείς δεν ήξερε ότι τις είχε».

➤Κοντολογίς, ως υπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης φάνταζε κάτι ανάμεσα σε «παλτό» και μεταγραφή του Ολυμπιακού επί Αργύρη Σαλιαρέλη.

➤Εκείνα τα πέτρινα χρόνια οι φίλαθλοι είχαν συνηθίσει να βλέπουν στη μεταγραφική περίοδο απίθανους τύπους που δεν έκαναν ούτε για βοηθοί μάγειρα σε μότορσιπ, και οι κύκλοι του προέδρου διέδιδαν στα ΜΜΕ ότι πρόκειται για… μουντιαλικούς στράικερ.

➤«Ρε παιδί μου, ξέρει πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα, η δικιά μου γέφυρα, στα Χανιά!» αναφώνησε με εκστατική χαρά η πρώτη και τελευταία πρόεδρος του τεθνηκότος κόμματος Δημοκρατική Συμμαχία.

➤Και με αυτήν την ατάκα αναρωτήθηκαν οι τηλεθεατές: «Μα, καλά, τόση σοφία θέλει να υπολογίσεις πόσα τσιμέντα έχει η γέφυρα της Ντόρας; Μπορείς να ρωτήσεις τον εργολήπτη: “μάστορα, πόσο τσιμέντο έβαλες στη γέφυρα;”».

➤Επιπλέον, ας μη λησμονούμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει περίπου 36 ακίνητα και, αν μη τι άλλο, ψωνίζει τσιμέντα συχνότερα απ’ όσο αγοράζει καφέδες.

➤Ομως, ας μην είμεθα κακόπιστοι. Ας συνεχίσουμε να πληρώνουμε φόρους χορηγώντας τη μητσοτακική περιουσία κι ας αφήσουμε την αποτυχήσασα ηγέτιδα της Δημοκρατικής Συμμαχίας να χαίρεται με τον ικανότατο αδερφούλη της.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα