ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 11/10/2022

Εδώ και ημέρες κυκλοφορεί η φράση «θα σοκαριστεί» το κοινό με όσα θα αποκαλυφθούν για το κύκλωμα παιδεραστίας που ξεκινά από τον 53χρονο κομματικό παράγοντα της Ν.Δ.

Οντως θα σοκαριστεί το κοινό, αν αποκαλυφθεί οτιδήποτε αφορά τα άνω δώματα της εξουσιαστικής πυραμίδας. Ο άγραφος νόμος επιβάλλει να «στεγανοποιείται» πάσα διαρροή άμα τη συλλήψει κάποιου σημαίνοντος.

Να, για παράδειγμα, είχαμε τη σύλληψη του Λιγνάδη και υπήρξε μια… ραθυμία, μια καθυστέρηση, μια βολική (για τον δράστη) αμέλεια στην κατάσχεση εξοπλισμού (λάπτοπ κ.ά.) στον οποίο θα μπορούσε να έχει αποθηκευμένα κρίσιμα για την υπόθεση στοιχεία.

Αυτά τα «μεγάλα» ψάρια λίγο κουνιούνται δεξιά και λίγο ζερβά και σκίζουν επιδέξια τα δίχτυα του νόμου, ξεφεύγουν από τις παγίδες που μπορούν να στήσουν εγκληματολογικά εργαστήρια, και κυκλοφορούν ελεύθερα ανάμεσά μας.

Το πιθανότερο όλων είναι να γίνει ένα μεγάλο επικοινωνιακό μπούγιο, να τυπωθούν και να μεταδοθούν χιλιάδες υπαινιγμοί και υποσχέσεις για «συγκλονιστικές εξελίξεις» και η υπόθεση που ξεκίνησε με τον 53χρονο παιδεραστή, βιαστή και προαγωγό να τελειώσει σε εκείνον.

Είναι κραταιά παράδοση στην Ελλάδα να ξεκινά κάτι με εκκωφαντικό μιντιακό θόρυβο και να τελειώνει με ποινές σε ένα πρόσωπο, που κολοβώνονται… γενναιόδωρα με νομοθετήματα που ψηφίζουν οι εκλεγμένοι «σωτήρες» του έθνους.

Ας μη λησμονούμε και υποθέσεις βιασμού του ιδίου του πολιτεύματος και της λειτουργίας του κράτους, όπου ένα σωρό «λαδωτές» του συστήματος (όπως ο Χριστοφοράκος και άλλα επιχειρηματικά στελέχη της Siemens) αποδίδονται λευκοί στην κοινωνία διά της μεθόδου της παραγραφής των αδικημάτων τους.

Το μόνο απαράγραπτο στην πικρή πατρίδα είναι το δικαίωμα του πολίτη να υπομένει τη θριαμβεύουσα αδικία.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα