ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 13/10/2022

● Ο τεράστιος «λαγός» που έβγαλε ο Ολλανδός ευρωβουλευτής Rob Roos* στην εξέταση μιας από τις διευθύντριες της Pfizer, της Janine Small, κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου και έχει προκαλέσει αίσθηση σε εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, που είχαν πειστεί από πολιτικούς και «ειδικούς» ότι «εμβολιαζόμαστε κυρίως για να μην κολλήσουμε τους άλλους».

● Ο ίδιος ο Rob Roos, σχολιάζοντας την παραδοχή της Janine Small ότι τον καιρό της εισαγωγής του εμβολίου στις αγορές αυτό δεν είχε ελεγχθεί για το αν σταματά τη μετάδοση του ιού, μίλησε για διάπραξη εγκλήματος.

● Η πλήρης δήλωσή του έχει ως εξής: «“Αν δεν εμβολιαστείτε, είστε αντικοινωνικοί”. Αυτό μας είπαν ο Ολλανδός πρωθυπουργός και ο υπουργός Υγείας. “Δεν εμβολιάζεστε μόνο για τον εαυτό σας αλλά και για τους άλλους. Το κάνετε για όλη την κοινωνία”.

●»Σήμερα αποδεικνύεται ότι αυτά ήταν απόλυτες ανοησίες. Σε μια ακρόαση για τον Covid στο Ευρωκοινοβούλιο μια από τις διευθύντριες της Pfizer μόλις παραδέχθηκε ότι τον καιρό της εισαγωγής του εμβολίου (σ.σ.: στις αγορές) το εμβόλιο ουδέποτε είχε ελεγχθεί για το αν σταματά τη μετάδοση του ιού.

● »Αυτό αφαιρεί συνολικά τη νομική βάση για το “διαβατήριο Covid” (σ.σ.: το περιβόητο Green Pass). Το “διαβατήριο Covid” οδήγησε σε μαζικές θεσμικές διακρίσεις, αφού άνθρωποι απώλεσαν πρόσβαση σε βασικούς τομείς της κοινωνίας.

● »Αυτό θεωρώ ότι είναι σοκαριστικό. Ακόμα και εγκληματικό».

● Στο όνομα της υγείας έχουν διαπραχθεί πολλά εγκλήματα – κυρίως μαζικά. Αλλα τόσα έχουν διαπραχθεί στο όνομα της επιστήμης.

● Ας ελπίσουμε η αποκάλυψη του Ολλανδού ευρωβουλευτή να οδηγήσει διάφορα καθάρματα στο σκαμνί διεθνούς δικαστηρίου.

● * Ο Rob Roos είναι ευρωβουλευτής του κόμματος JA21, το οποίο είναι μέλος της Ομάδας των Ευρωπαίων Συντηρητικών και Μεταρρυθμιστών.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα