ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τετάρτης 19/10/2022

● Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας «Boston Herald» διαβάζουμε την ακόλουθη είδηση για τα πειράματα που γίνονται στις ΗΠΑ για τον κορονοϊό: «Οι ερευνητές του πανεπιστημίου της Βοστόνης για τον Covid συνδύασαν την πρωτεΐνη ακίδας παραλλαγής Ομικρον με τον αρχικό ιό, δοκιμάζοντας το δημιουργημένο στέλεχος σε ποντίκια «για να βοηθήσει στην καταπολέμηση μελλοντικών πανδημιών», όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του πανεπιστημίου.

● «Οι επιστήμονες στα Εθνικά Εργαστήρια Αναδυόμενων Λοιμωδών Νοσημάτων του πανεπιστημίου της Βοστόνης διαπίστωσαν ότι όλα τα ποντίκια που είχαν μολυνθεί μόνο με την παραλλαγή BA.1 Οmicron είχαν ήπια συμπτώματα και επέζησαν, ενώ η συνδυασμένη πρωτεΐνη ακίδας Oμικρον με το αρχικό στέλεχος του ιού Covid-19 προκάλεσε σοβαρή ασθένεια με ποσοστό θνητότητας 80%». Κάτι θυμίζουν όλα τα παραπάνω, κάτι που άρχισε το 2020 και συνεχίζεται ακόμα και σήμερα.

● Κι αν ξεφύγει (κατά λάθος ή βάσει σχεδίου) ο νέος ιός από τα εργαστήρια του πανεπιστημίου της Βοστόνης, θα γίνουν πάλι τα ίδια και χειρότερα, και για όλα θα φταίνε οι γέροντες που δεν φορούν μάσκες και κάθονται στα παγκάκια των πλατειών ανά τετράδες για να πιουν τον καφέ τους και να μην πεθάνουν πριν από την ώρα τους από κατάθλιψη.

● Κι αφού λόγω κορονοϊού ή με αφορμή τον κορονοϊό έχουν συμβεί όλα όσα ζούμε τα τελευταία χρόνια και στην Ελλάδα έχουν καταγραφεί περισσότεροι από 33.000 νεκροί λόγω της πανδημίας, βγαίνει εκ των υστέρων ο ευσυγκίνητος λοιμωξιολόγος Τσιόδρας και δηλώνει: «Δεν ξέρω αν αποτύχαμε, γιατί έφυγα εγώ από το προσκήνιο ή γιατί βγήκαν όλοι οι άλλοι. Πιστεύω ότι αποτύχαμε γιατί σταματήσαμε να εμπιστευόμαστε τους επιστήμονες και αρχίσαμε να πιστεύουμε στις ιδεοληψίες μας».

● Κι αφού τα δήλωσε αυτά ο Τσιόδρας, δεν βρέθηκε ένας από το ακροατήριο να τον ρωτήσει «όσο ήσουν στο προσκήνιο ήμασταν επιτυχημένοι;». Ας του δώσει κάποιος ρόλο σε κανένα ριάλιτι ή θέση σε ψυχαγωγικό πάνελ, να παραμείνει στο προσκήνιο και να νιώθουμε επιτυχημένοι ως έθνος…
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα