ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Πέμπτης 20/10/2022

● Να και μια είδηση που αξίζει σχολιασμό. Παρατίθεται όπως δημοσιεύτηκε στο newsbreak.gr: «Θύμα κλοπής ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας από τη γυναίκα που του καθάριζε το σπίτι.

●»Η 35χρονη είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη του ψυχιάτρου και τα δύο τελευταία χρόνια είχε αρχίσει να κλέβει αντικείμενα από το σπίτι. Ο Δημήτρης Σούρας, όταν αντιλήφθηκε ότι έλειπαν προσωπικά του αντικείμενα μεγάλης αξίας, έσπευσε να καταγγείλει το γεγονός στην Αστυνομία, και συγκεκριμένα στο Τμήμα Ασφαλείας Συντάγματος.

●»Οι έρευνες των Αρχών οδήγησαν στην 35χρονη οικιακή βοηθό. Η γυναίκα συνελήφθη και αρχικά οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο».

● Διαβάζοντας τα παραπάνω σού δημιουργούνται οι ακόλουθες απορίες:

● 1. Μα, καλά, τόσο γατόνι ψυχίατρος και δεν την είχε μυριστεί την οικιακή βοηθό ότι επρόκειτο να του σελεμιάσει αντικείμενα από το σπίτι του;

● 2. Πώς δεν ανθίστηκε την οικιακή βοηθό, την οποία γνώριζε εδώ και δύο χρόνια και την είχε στη δούλεψή του, ενώ στις τηλεοράσεις τον βλέπουμε να έχει σχηματίσει σχεδόν πλήρη εικόνα για τους παραβατικούς, τους πολιτικούς και άλλους διασήμους, τους οποίους σχολιάζει;

● Και, σαν να μην έφτανε η δυσάρεστη έκπληξη που είχαμε από το γεγονός ότι βρέθηκε άνθρωπος να ξεγελάσει τον συμπαθέστατο και εξαιρετικό επιστήμονα Δημήτρη Σούρα, έχουμε και την άλλη πικρή συνειδητοποίηση – που μάλλον είναι πιο στενόχωρη: Οχι μόνο οι ψυχίατροι και οι ψυχολόγοι, αλλά και οι αστρολόγοι πιάνονται στον ύπνο!

● ● Κι εκείνοι πέφτουν θύματα ληστών, απατεώνων, ιδιοτελών ανθρώπων που τους εκμεταλλεύονται.

● Κι εκείνοι αδυνατούν να προβλέψουν μεγίστης σημασίας περιστατικά και καταστάσεις που τους αφορούν άμεσα.

● Ακόμα και οι περισσότεροι εκ των αστρολόγων βρίσκονται απροετοίμαστοι σε πανδημίες, επιδρομές, λοιμούς, σεισμούς, καταποντισμούς και οικονομικά κραχ.

● Τελικά, έτσι όπως πάνε τα πράγματα, λίγοι είναι εκείνοι στους οποίους μπορούμε να βρούμε στήριγμα και να εμπιστευτούμε την κρίση τους για ένα καλύτερο αύριο.

● Μεταξύ αυτών, οι λατρεμένοι πολιτικοί μας (που ουδέποτε έχουν διαψευσθεί) και οι ομιλούσες κεφαλές της τηλεόρασης, που μας λένε τις ειδήσεις.
π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα