ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 31/10/2022

● Ο Αλβανός βιαστής του Φαλήρου, που καταπώς δείχνουν τα πράγματα το ’σκασε και πήγε στη χώρα του, αλλά και όλοι οι κακούργοι της Ελλάδας που περνούν απαρατήρητοι πρέπει να προμηθευτούν ανθοδέσμες και σοκολατάκια.

● Αφού τα προμηθευτούν, οφείλουν να τα στείλουν στους υπουργούς της κυβέρνησης Σημίτη που ψήφισαν τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων, στην «ανεξάρτητη» Αρχή που τα… φυλάει σαν κόρη οφθαλμού και σε όλα τα ΜΜΕ που υποχρεώνονται να προστατεύουν την ιδιωτικότητα των κακούργων λόγω της ύπαρξης αυτού του αντικοινωνικού νόμου.

● Αυτή η άθλια ιστορία δεν έχει πάψει να επαναλαμβάνεται κάθε τόσο: γίνεται ένα έγκλημα, η ΕΛ.ΑΣ. γνωρίζει τον δράστη και μέχρι να βρεθεί δικαστικός να δώσει την άδεια να δημοσιοποιηθεί το όνομα και η φωτογραφία του εγκληματία, χάνεται πολύτιμος χρόνος.

● Επίσης, ένα σωρό παραβατικοί κυκλοφορούν ελεύθεροι και χαίρουν της εκτίμησης του κόσμου ακριβώς επειδή ο νόμος περί προσωπικών δεδομένων τούς «κουκουλώνει» στοργικά και κρύβει τα ανομήματά τους από την κοινή θέα.

● Ο 42χρονος δολοφόνος, ο 50χρονος ληστής, ο 65χρονος απατεώνας ακούμε και διαβάζουμε στις ειδήσεις. Εγκλήματα χωρίς ονοματεπώνυμο και πρόσωπο. Μόνο οι ηλικίες γίνονται γνωστές.

● Με αυτόν τον τρόπο το κάθε λαμόγιο μπορεί να εξαπατήσει ξανά όποιον βρει μπροστά του, κάθε εγκληματίας βρίσκει την ευκαιρία να διαπράξει πάλι όσα τον οδήγησαν στα δικαστήρια.

● Οι πολλοί που πληρώνουν τον λογαριασμό δεν έχουν δικαίωμα να μάθουν ποιος έκανε τι στη γειτονιά τους.

● Επίσης, το γεγονός της μη δημοσιοποίησης ονομάτων και φωτογραφιών στις υποθέσεις του αστυνομικού δελτίου, που απασχολούν την κοινή γνώμη, είναι κάκιστο και για πολλούς αθώους, οι οποίοι κατηγορούνται άδικα.

● Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν γίνει, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, μάρτυρες ή γνώστες ενός γεγονότος και θα μπορούσαν να βοηθήσουν έναν κατηγορούμενο (αν γνώριζαν ότι του έχουν αποδοθεί κατηγορίες).

● Ομως, με την αποσιώπηση των ονομάτων των κατηγορουμένων αυτό έχει καταστεί αδύνατο.

● Κι ο λαός πληρώνει τα μαλλιοκέφαλά του για να συντηρεί την πολυδάπανη Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, την ίδια στιγμή που είναι φακελωμένος και παρακολουθείται από χίλιες μεριές (κράτος, τράπεζες, διαδίκτυο, ξένες και ντόπιες μυστικές υπηρεσίες κ.ά.).

● Πόσο κορόιδα πιανόμαστε…
π

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα