ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 07/11/2022

● Η 28χρονη μαθητευόμενη γιατρός Αννα Τζελέπη σκοτώθηκε σε τροχαίο επειδή κάποιοι φονιάδες γκραφιτάδες ή χουλιγκάνοι (ή, το πιθανότερο, να έχουν αμφότερες τις ιδιότητες) είχαν μουντζουρώσει μια πινακίδα οδικής σήμανσης που θα μπορούσε να την είχε αποτρέψει από το να μπει στο αντίθετο ρεύμα.

● Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη είπε ότι η άτυχη νεαρή συνάδελφός της μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν και είπε για τα αίτια του δυστυχήματος:

● «Αυτό που πρέπει να πω είναι ένα παράπονο, οι συνάδελφοι που περνάνε από εκεί είπαν όντως ότι το σημείο εκεί δεν φαίνεται. Μάλιστα όταν είναι 5 η ώρα το πρωί, που είναι νύχτα, προφανώς κανείς δεν θα μπορούσε να δει τη μουντζουρωμένη ταμπέλα».

● Αξίζει να σημειωθεί ότι η Αννα Τζελέπη βρισκόταν στο αντίθετο ρεύμα για τουλάχιστον 1 χιλιόμετρο, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με ταξί και να χάσει τη ζωή της, ενώ ο οδηγός του ταξί έχει τραυματιστεί σοβαρά.

● Στην Ελλάδα κλείνουν σπίτια και καταστρέφονται περιουσίες επειδή οι πρωθυπουργοί, οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης αλλά και οι τοπικοί άρχοντες (δήμαρχοι και περιφερειάρχες) με την απραξία τους ενθαρρύνουν την αλητεία του γκράφιτι και των χουλιγκάνων, που δεν έχουν αφήσει πινακίδα οδικής σήμανσης απείραχτη και ούτε τοίχο αμπογιάτιστο.

● Εχει μάλιστα διαδοθεί παγκοσμίως ότι εδώ είναι η «παιδική χαρά» των γκραφιτάδων και κάθε τόσο έχουμε εισαγωγή από χομπίστες της ρύπανσης, που έρχονται για να ρημάξουν με τα σπρέι τους ό,τι έχει απομείνει αλέρωτο στην Ελλάδα.

● Στις εκλογές που έρχονται είναι ευκαιρία να μαυριστούν όσοι δεν έχουν πράξει κάτι ουσιαστικό για την αντιμετώπιση αυτής της αισθητικής αλλά και ηθικής πανούκλας, όπου ένα σωρό ανόητοι εγωπαθείς αδιαφορούν για τις ζωές και τις περιουσίες των συνανθρώπων τους βάζοντας με σπρέι την «υπογραφή» τους σε διάφορα σημεία ή κολλώντας αυτοκόλλητα με το έμβλημα της ομάδας τους πάνω σε πινακίδες οδικής σήμανσης.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα