ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Δευτέρας 21/11/2022

● Έχει πλάκα η κατάσταση στο διεθνές ποδόσφαιρο. Τόσο πολλή πλάκα, που πάει χαμένη. Θα έπρεπε να γυριστεί σε ταινία, Σ να σπάσει ταμεία.

● Βέβαια, εδώ που τα λέμε, τα ταμεία δεν έχουν σπάσει. Έχουν ανοίξει για τα καλά και διανέμουν χρήμα με αραβικό άρωμα. Ο λόγος γίνεται για το Κατάρ που, με τη μηδενική ποδοσφαιρική παράδοση και με την παροχή όχι και τόσο πολλών ελευθεριών που έχουν συνηθίσει οι άνθρωποι της Δύσης, ανέλαβε να διοργανώσει Μουντιάλ.

● Όλοι μπορούμε να φανταστούμε το βασικό προσόν αυτής της χώρας: τα λεφτά!

● Με τα λεφτά του Κατάρ γίνεται ακριβώς το ανάποδο από αυτό που είχε συμβεί στην κινηματογραφική ταινία «Μια Ελληνίδα στο χαρέμι» (παραγωγής 1971), όπου πρωταγωνιστούσε η αξέχαστη Ρένα Βλαχοπούλου.

● Η Ρένα έκανε το μέντιουμ και, για να δει τα μελλούμενα, έπρεπε να της καθαρίσουν το τοπίο, να διαλύσουν τα σύννεφα με χιλιάρικα που θα κουνούσαν μπροστά από το πρόσωπό της και ύστερα θα της τα έδιναν (στη φωτό είναι η κουκουλωμένη με την κουβέρτα και ο Χρόνης Εξαρχάκος παίζει τον ρόλο του βοηθού μέντιουμ).

● Τώρα, οι μεγαλοπαράγοντες του ποδοσφαίρου με τα λεφτά κατορθώνουν να μη… βλέπουν όσα «απίθανα» έχουν συμβεί στο Κατάρ και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά και τώρα, στις αρχές της διοργάνωσης.

● Εργατικά δυστυχήματα, περιορισμοί των ελευθεριών των φιλάθλων που είχαν την έμπνευση να πάνε εκεί να δουν τους αγώνες και, φυσικά, διεξαγωγή ματς στο μέσον της περιόδου, στο καταχείμωνο!

● Να πώς λύνονται όλα τα προβλήματα με τα χρήματα. Και να πώς τα χρήματα δημιουργούν περισσότερα προβλήματα απ’ όσα λύνουν.
π

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα