ΗΡΕΜΟΛΟΓΙΟ Τρίτης 29/11/2022

● Ο εμετούλης της Δευτέρας είχε χρώμα πράσινο, εορταστικό, άκρως οικογενειοκρατικό.

● Ο Κώστας Μπακογιάννης, αντιμετωπίζοντας την Ελλάδα σαν προσωπικό του παιδότοπο, αποφάσισε να κοπεί δέντρο (το ύψος του οποίου ο ίδιος ανέφερε ότι είναι 21 μέτρα) από το Καρπενήσι και να το κοτσάρει στην πλατεία Συντάγματος.

● Μίσθωσε τρεις γερανούς, από κοντά του και δίπλα του οι βαστάζοι της γονιδιακής δόξης του, αλυσοδέθηκε λες και θα σκαρφάλωνε το Eβερεστ, μπήκε στο αναβατόριο με τον προσωπικό φωτογράφο του και κατενθουσιασμένος που τα… κατάφερε σήκωσε τη δεξιά χείρα του με σφιγμένη τη χούφτα και έπειτα έγραψε στο Instagram με συντακτικό παιδιού Γ’ Δημοτικού: «Μια από τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου είναι όταν στολίζουμε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Αθήνας! Καλές γιορτές! Να είμαστε όλοι καλά!».

● Από τα πολλά αρνητικά σχόλια ξεχώρισε το ακόλουθο: «Θλιβερό θέαμα. Ενα υπέροχο δέντρο, που ζούσε 70 χρόνια στο βουνό, θα πεθάνει στο Σύνταγμα γεμάτο πλαστικά στολίδια! Και κάθε χρόνο τα δάση καίγονται από άκρη σε άκρη. Λύπη μόνο!»
π

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Η εφημερίδα δημοκρατία δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

spot_img

Κορυφαίες Ειδήσεις

Προτεινόμενα